Vad är Plast tvåglasfönster?

plast eller un-mjukgjord PVC chrolide, dubbelfönster är en typ av fönster med ramar tillverkade av en typ av tålig plast. Dubbelglas hänvisar till fönstren gjord av två rutor med ett mellanslag skilja dem åt. Detta utrymme är fyllt med luft eller annan gas som argon. Många gånger är Plast tvåglasfönster används för att ersätta äldre ensamstående rutan fönster.

Det finns många fördelar med att Plast dubbelglasfönster. Den första är att det är oftast billigare än andra typer av fönster. Det också i allmänhet kräver mindre underhåll än andra fönster. Detta beror Plast fönster gör det i allmänhet inte ruttnar, skal, eller flingor, vilket innebär att de oftast inte behöver ommålning. Generellt sett allt som behövs för att rengöra dessa fönster är en torka med en trasa.

Plast tvåglasfönster är också mer varaktig än andra ramar. Till exempel vad de vanligen gör varpen inte böja som andra material. Dessutom ramar är svåra att bryta, hålla inbrottstjuvar av hem. Dessutom, eftersom det har två rutor i stället för en, de dubbla rutorna är svårare att bryta igenom än enstaka rutan fönster.

De två rutor i Plast tvåglasfönster bidrar också till att minska energikostnaderna eftersom de får bättre isolering än enstaka fönster. Luften mellan de två rutorna kommer att hålla värmen i hemmet. Detta resulterar i mindre energi som behövs för att hålla hemmet varm. Dessutom kommer luften mellan glasen hjälper till att hålla bullret utanför hemmet.

Men med fördelarna hos Plast tvåglasfönster kommer vissa nackdelar. Dessa fönster är inte lätta att ta isär och så är inte lätt att reparera. Vissa har också uttryckt oro över hur tillverkningen av dessa fönster påverkar miljön. Plast är i grunden PVC utan mjukgörare som behövs för att göra den passande för att göra saker som konstläder handväskor och skor. Även om det finns några stabilisatorer och tillsatser som krävs att den kan användas, är Plast styvare än PVC.

Manufacturing ramarna för Plast tvåglasfönster kan använda upp till åtta gånger så mycket energi det tar att tillverka ett träfönster. Tillverkningsprocessen släpper också mer avfall i miljön. Dessutom är fönstren är inte heller biologiskt nedbrytbara. Panelerna kan också vara svårt att återvinna på grund av de olika kemikalier som finns i plast.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.