I Fastigheter, Vad är en avbetalning salu?

En riktig försäljning egendom delen är ett sätt att sälja fastigheter med vinst och helt eller delvis skjuta upp att betala skatt på den vinst förrän året därpå. Det innebär att köparen gör årliga avbetalning, med ränta om så krävs, till säljaren så att inkomsten är skattepliktig inkomst för det följande året. Även om en fastighet delbetalning försäljning är en vanlig metod för försäljning på fastighetsmarknaden, är det bara tillgänglig för användning av enskilda köpare och säljare och generellt behandlar förvaltningsfastigheter.

Den verkliga dra av en fastighet delbetalning försäljningen är förmågan att sprida skatt från försäljningen av fastigheten under en period av år. Till exempel, om en säljare får en 30 procent handpenning på en fastighet under en månad, kommer de inte att få en annan delbetalning om försäljning till nästa år. Detta innebär att den enda skatt är 30 procent handpenningen som erhölls för det innevarande beskattningsåret. En annan välsignelse för en säljare är att om de har ägt fastigheten i mer än ett år, kommer deras skatt på kapitalvinster vara lägre än om de hade ägt den mindre än ett år.

Det är viktigt att notera att om en person väljer att sälja sin egendom att använda denna typ av avtal, de är kreditgivaren och säljaren. Detta innebär att det inte finns någon bank engagemang och att säljaren bör se till att de har råd att göra denna typ av försäljning i stället betalas ut som ett engångsbelopp. Fördelen är att det kan vara en svår att sälja fastigheten mer attraktiv för potentiella köpare.

För köparen i en fastighet delbetalning försäljning finns det två möjliga fördelar att vara medveten om. Den första är att eftersom säljaren är också långivaren, kommer de att besluta om nödvändiga kvalifikationerna för köparen. Detta kan vara till fördel för köparen eftersom säljaren har förmågan att vara mer flexibel än en bank om de så önskar. Den andra fördelen en köpare bör vara medveten om är att en fastighet som eventuellt kan vara billigare för dem i en fastighet delbetalning försäljning.

Om säljaren är underhållande att använda en fastighet delbetalning försäljning på en fastighet bör de överväga samråd med en skatteexpert och eventuellt en fastighets advokat så att de inte upplever några oväntade fallgropar på grund av komplicerade frågor eller villkor förknippade med denna typ av försäljning. En säljare bör också veta att att sälja en fastighet i en fastighet delbetalning försäljning de måste äga fastigheten direkt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.