Hur väljer jag en effektiv Varmvattenberedare?

en energieffektiv varmvattenberedare är utformad för att ge varmvatten efter behov, med en minimal mängd av bortkastad energi. Energi används för att värma upp vattnet och hålla det varmt i väntan på efterfrågan. Energiutbyte uppnås genom att minska den mängd energi som krävs för att värma upp vattnet och håll det varmt.

Det finns fyra olika typer av effektiv varmvattenberedare tillgängliga: förvaring, tankless eller krav, värmepump och solar powered. Var och en av dessa metoder har styrkor och svagheter som måste beaktas. De kriterier för att fastställa energieffektiviteten i en varmvattenberedare är baserat på bränsletyp och kostnad, storlek värmaren, energieffektivitet betyg och kostnader.

Bränsle är det första objektet att se när man väljer en effektiv varmvattenberedare. Den bränsletyp Alternativen är el, eldningsolja, geotermisk energi, naturgas, propan och solenergi. Ta reda på vilka typer av bränslen finns tillgängliga i ditt område. Kostnaden för drivmedel varierade efter slag och lokala utbudet. Gör en lista över kostnaderna i samband med leveransen av alla olika typer av bränslen.

Välja lämplig storlek effektiv varmvattenberedare för din familj är avgörande för energieffektivitet. Det effektivaste systemet i världen är slöseri med energi om det är kontinuerligt uppvärmning mer vatten än vad som krävs. Tänk samtidig varmvatten användning och efterfrågan. Om du hem har flera duschar och en diskmaskin, avlopp dessa på varmvatten resurser måste beaktas.

Använd energi faktor att bedöma den totala effektiviteten i el, olja och naturgas varmvattenberedare. Det finns tre faktorer som används vid beräkningen av energi faktor för en varmvattenberedare: återhämtning effektivitet, viloläge och förluster cykling. Ju högre energi faktor desto effektivare varmvattenberedare. Den energi faktor är noterat på produktinformation och tillhandahålls av tillverkningen. Ta dig tid att granska och jämföra den energi faktorer för att slutföra en översyn och jämförelse av varje typ av energieffektiva varmvattenberedare.

Kostnaderna att överväga ta upp den första installationskostnader, sådant arbete som krävs för att ansluta bränsletyp till varmvattenberedaren och den årliga tillgångs-och underhållskostnader. Kontakta de olika bränsleleverantörer i ditt område och få den genomsnittliga anskaffningskostnaderna för ett år för varje typ av bränsle. Använd denna information för att hjälpa dina övergripande jämförelse och beslutsprocess.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.