Hur väljer jag det bästa murad sten?

Välja det bästa murad sten behöver inte vara en utmaning. I de flesta fall att välja rätt material för ditt projekt är helt enkelt en fråga om personlig preferens och smak. Med detta sagt finns det vissa fall där välja en viss typ av produkten är nödvändig, så ha detta i åtanke medan shopping.

Den typ av murad sten du väljer bör återspegla den övergripande stil av strukturen du tänker bygga. Om de kommer att användas för att bygga ett hem eller någon annan typ av yttervägg, välja tegelstenar som är gjorda för utomhusbruk. Du bör också välja objekt som är så jämn som möjligt för att möjliggöra en kraftigare struktur.

Du kan välja mellan hundratals olika stilar när du handlar för murad sten. För att hitta dem du gillar, bläddra igenom flera byggnadsprojekt och hem butiker förbättringar för att få en uppfattning om vad som finns tillgängligt. Du kan också söka på nätet. Om du är särskilt händig, eller kommer att anlita en professionell murare att göra själva bygget kan du välja mer än en typ av murad sten för att skapa attraktiva mönster.

Det finns också murad sten tillgängliga för dekorativa objekt som gångar, uteplatser, och eldstäder. Dessa överlag behöver inte passar ihop perfekt, till skillnad från tegel används för att bygga en stabil mur, och de kan ofta kombineras i mönster för att skapa en en-av-en-slag utseende. Det finns inget rätt eller fel sätt att bygga med dessa typer av material eftersom de inte hålla upp en struktur. Men ta din tid och hjälp av murbruk konstruerade för utomhusbruk, t. ex. gångvägar och uteplatser, kommer att ge lång livslängd.

Välja rätt icke bärande murad sten kräver att du leta efter objekt som bäst matchar ditt hem. För gångbanor, vill du antagligen gå på något smidigare att undvika resor och faller. Du vill också vara säkra på att tegelstenar du använder är lämpliga för utomhusbruk.

Prata med säljare i detaljhandeln i ditt område och be om rekommendationer om murad sten de har erfarenhet av att använda. De kanske kan ge dig tips på vilka uppgifter som bäst för vilka typer av projekt. När du har ett märke att välja mellan, är det verkligen upp till dig att välja färger, stilar och texturer du önskar.

Kom ihåg

att om du installerar tegel och andra material som sten är inte så lätt som det ser ut. Om du inte har erfarenhet av denna typ av arbete kan det vara klokt att anlita en professionell. Fråga personalen i butiken om de erbjuder någon typ av gratis eller rabatterade installation, eller be om referenser om frimurare i området och som kan vara till hjälp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.