Hur väljer jag det bästa Pine Bokhylla?

Välja en tall bokhylla för ditt hem kan vara ett bra sätt att lägga en utrymmesbesparande, budget-vänlig lagring pjäs. Pine är ett mycket prisvärt, men attraktiva trä finns oavslutade eller i ljus eller mörk finish. Med ett brett utbud av bokhyllor finns i både hög och låg stilar, välja rätt furu bokhylla för ditt hem kan snabbt och enkelt.

Först bestämmer om den ungefärliga höjden på en bokhylla som du vill för just ditt rum. En låg furu bokhylla kan vara det perfekta valet för utrymmet under ett fönster som i ett sovrum. En hög bokhylla kan vinklas i ett hörn eller placeras som en kontaktpunkt i ett rum. En kontaktpunkt drar ögat. Genom att kombinera böcker och attraktivt objekt som dekor bitar och växter på hyllorna kan tallar bokhyllor göra attraktiva tyngdpunkter.

Många tallar bokhyllor funktionen topp hyllor med slutna hyllor på den nedre delen av enheten. Denna typ av furu bokhylla kan du spara mindre attraktiva hushåll leveranser i den nedre delen och samlarföremål display eller andra objekt på övre hyllorna. Den låga typ av furu bokhylla kan även fungera som en nattduksbordet bredvid en säng eller förvaring av böcker och andra objekt i mindre rum som en den.

På grund av sina låga kostnader jämfört med minnen tillverkade av andra träslag, kan furu bokhyllor vara ett bra val för ett barns rum. En nackdel är att tall tenderar att buckla och repor lätt eftersom det är ett mjukt trä. Om ditt hem stil passar, kan du avsiktligt nöd en oavslutad furu bokhylla som genom att slå den upprepade gånger med en bit kedja och sedan avsluta den med ditt val av färg färg.

Light furumöbler har ett mer informellt utseende än mörka sorter. Om du föredrar mörkare träslag för ett elegant utseende, men dyrare lövträd såsom körsbär är utanför din budget, en mörk furu bokhylla skulle kunna vara ett bra val. Om du istället letar efter en rustik ser bokhylla, kunde kvistig furu passar din stil. Den runda, mörka knop hela korn av knotiga tallar ge det ett mycket naturligt, informellt utseende som passar väl in i landet, stuga och andra typer av lantlig inredning.

Om du letar efter många bokhyllor att placeras tillsammans för att skapa ett bibliotek vägg eller väggar, är tall förmodligen den bästa kostnadseffektiva val. Om du söker en tallskog bokhylla att passa in med en uppsättning av möbler du redan har, träets ådring kan vara svåra att samordna. Kvistig furu kommer inte att se ut som lönn eller ek oavsett hur nära du matcha trä toner. Du bör också titta på styling när vi letar efter en tall bokhylla för ditt hem. Medan många furu bokhyllor har rena, raka linjer, vissa har en scalloped, dekorativa kanter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.