Hur väljer jag det bästa Pest Repellant?

Insekter, gnagare och andra skadedjur kan orsaka betydande skador på egendom och medföra hälsorisker för människor, husdjur och husdjur. Ofta är den ursprungliga taktik för att utrota skadegörare som använder ett speciellt utformad skadedjur myggmedel, vilket kan ske i form av kemiska sprayer, pulver eller elektroniska enheter avskräckande. När du försöker välja de bästa skadedjur motbjudande att använda, måste en individuell undersöka vilka typer av skadedjur de vill borta, de faror för att vissa skadegörare närvarande, och svårighetsgraden av ett angrepp.

De flesta människor tycker att det bästa personliga skadedjur repellerande medel för insekter är sprayer och aktuella lotion som är utformade för att hålla buggar bort i huden. Många olika typer av skadedjur motbjudande sprayer och krämer kan köpas på varuhus, plantskolor och utomhus återförsäljare. Produkter innehåller oftast kemikalier som är resistenta mot svett och arbeta för att hålla kroppsvärmen relativt låg i varma miljöer. Myggor, fästingar och andra insekter är mindre benägna att bita en person vars hud släpper lite kroppsvärme och saknar fukt.

området växtskydd motbjudande sprayer och pulver avskräcka insekter och andra skadedjur genom att skapa en ovälkomnande atmosfär. Fåglar, möss och insekter avskräcks av smak och lukt av vissa kemikalier, och väljer att gå någon annanstans när den konfronteras med dem. Många sprayer är utformade för att hålla skadedjur från att bygga bon eller kolonier i källare, i närheten av dörröppningar, under husgrunder och på vindar. Kemiska sprayer som är godkända av miljö-lagstiftningen provision kan sprayas på träd och grödor för att förhindra skadedjur att förstöra dem.

Särskilda elektroniska och ultraljuds-enheter är vanligen som en miljövänlig, human metod för att hålla skadedjur borta. De enheter fungerar genom att släppa ut högfrekvent ultraljud och elektromagnetiska vågor under en viss intervall för att skrämma bort skadedjur från hem, väggar och utomhus. Effekten av elektronisk skadedjursbekämpning motbjudande maskiner har diskuterats, men många användare intyga att det är ett utmärkt sätt att avskräcka råttor, möss, fåglar, ekorrar och insekter av alla slag.

I situationer där kommersiella skadedjur repellenter visa sig vara ineffektivt att eliminera skadedjur, kan en enskild vill överväga att hyra en professionell växtskydd skadedjursbekämpare. En insektsdödaren har expertkunskaper inom olika typer av skadedjur och kan avgöra det bästa sättet att bli av befolkningen. Han eller hon kan tillämpa specialiserade koncentrerade kemikalier till problemområden, gillra fällor, eller beställ en gasning av ett helt hus eller byggnad. Professionals erbjuder också rådgivning till hem och företagare om hur de bättre kan skydda sin egendom från framtida invasioner genom att fastställa skadade områdena stiftelser och förhindra ackumulering av avloppsvatten eller stående vatten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.