Hur väljer jag det bästa Patio Umbrella?

När du letar efter en uteplats paraply, är det första du vill betrakta rummet där den ska placeras. Du kommer att vilja välja en i en storlek är varken för stor eller för liten för det område där det kommer att finnas. Du kommer att vilja välja en uteplats paraply som är ungefär fem fot (1,52 meter) större än det område som du vill behålla i skuggan på ljusa dagar.

När du har en uppfattning om storleken på er söker, kan du rikta er uppmärksamhet mot stil och färg på uteplatsen paraply. Du kanske vill välja något i en färg, antingen i en dämpad eller fet skugga. Vissa uteplats paraplyer är gjorda i färggranna mönster, och detta är ett alternativ att överväga. Du kan få en som är mycket vanligt i utförande eller en som har en dekorativ gränsen eller fransar. Var noga med att överväga olika alternativ så att du kan få en som kommer att vara bäst anpassade för din inredning.

En annan faktor att ha i åtanke när vi letar efter en uteplats paraply är om väven är vattentät. Du kanske inte vill behöva ta din uteplats paraply ner efter varje användning om det regnar, och ett vattentätt tyg skulle vara det bästa valet. Om du har frågor om vädret skada ditt paraply, kanske du vill placera den i ett skjul eller garage ändå.

uteplats paraply du väljer bör också skydda alla som sitter under den mot UV-strålar. Var noga med att fråga återförsäljaren om paraply du funderar på har denna funktion. Det är en bra idé att ta reda på om tyget kommer att hålla sig svala under den heta solen, eftersom andande material är en mycket tålig val.

Varje tyg för att göra en uteplats paraply kommer sannolikt att mögel-och mögel- resistenta, men du vill fråga om detta också. Det sista du vill är att lagra den under fuktiga och upptäcker att den blivit skadad när du tar ut den under varmare väder. Var noga med att fråga om någon speciell rengöring eller lagring instruktioner innan du slutför ditt köp.

Användarvänlighet är en annan faktor att tänka på när du handlar för en uteplats paraply. Fundera på om du vill använda en vev för att höja och sänka den, eller om en tryckknapp stil skulle vara bättre för dig. Om att kunna luta paraply vid olika tider på dagen är en funktion du vill ha och sedan leta efter det här alternativet när du funderar på de olika erbjudanden på marknaden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.