Hur väljer jag det bästa House arkitekt?

Välja rätt hus arkitekten kan göra skillnaden mellan ett underbart hem byggnad erfarenhet och en som är en besvikelse. De flesta människor har mycket få hem, om några, byggt i sitt liv, så att välja rätt arkitekt är inte något som de har stor erfarenhet av. Trots detta oerfarenhet, kommer många människor väljer en arkitekt från gula sidorna eller på grund av en annons.

rätt hus arkitekt förstår alla skeden av byggprocessen. Han tar särdrag din lott i beaktande. En skicklig hus arkitekt kan hjälpa dig att utveckla en budget och håll dig till denna budget genom alla steg i ditt hem konstruktion.

Det är lätt att se hur viktigt valet av en arkitekt är. Om du känner någon som nyligen har byggt ett hem eller avslutat en ombyggnad projekt och frågade dem vilka de används som en arkitekt är ett sätt att få rekommendationer. Om inte, kan du välja baserat på reklam eller listor telefon, men det är viktigt att göra dina läxor.

När du först ta kontakt med en arkitekt, fråga vad hennes specialitet är. Det är ingen idé att slösa tid att intervjua en arkitekt som är specialiserat på kommersiell design om du vill bygga ett tillägg till ditt hem. Även om du väljer en arkitekt som är specialiserat på att bygga privata bostäder, kan du be budgeten för henne typiskt projekt. Detta kommer att låta dig veta om ni två är på samma sida.

När du har en lista på tre till fem hus arkitekter, ska träffa med var och en personligen. Det väsen av arkitekten under detta möte är viktigt. Om han uttrycker ovilja att möta förrän du har skrivit på som kund, eller vill rusa dig genom mötet Förutsätt inte att hans tjänst kommer att förbättras efter att du teckna ett kontrakt.

Under mötet bör huset arkitekten lyssnar noga till dina idéer. Även om det är för tidigt i processen att förvänta sig att arkitekten har en uppsättning planer eller till och skisser finns, en skicklig hus arkitekt bör kunna ta din budget och drömmar och ger dig några grundläggande idéer. Det är viktigt att han lyssnar noga, bör han uttrycker också en vilja att prata och dela med dig vad de har i åtanke.

När du har intervjuat tre till fem hus arkitekter har du förmodligen en ganska god idé om vilken person du skulle känna mest bekväm att arbeta med. Innan du skriver ett kontrakt, läs noga den och se till att du förstår alla finansiella arrangemang. Om du har några frågor, tala med en advokat eller till den bank eller inteckning företag som kommer att tillhandahålla finansiering för projektet.

nbsp;?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.