Hur väljer jag det bästa Dekorativa Tile?

gillar Mycket tillämpningen av ett nytt lager färg, lägga till dekorativa plattor till ett rum i huset kan göra en stor skillnad i estetik ditt hem. Precis som du kan välja att måla bara en vägg, eller måla om en hel våning i hemmet, kan du välja att använda bara ett par dekorativa kakel eller täcka en hel sträng på ditt golv eller vägg med dem. Dessutom kan dekorativa plattor användas i kombination med monokromatiska plattor för att skapa en enklare, mindre upptagen effekt.

När man väljer kakel för ditt hem, är det viktigt att beakta färgschema som redan finns i ditt utrymme. Du vill inte välja dekorativa plattor att kollidera med färgerna på väggar, golv och inredning. En av de bästa sakerna med dekorativa plattor är att den kan dra ihop färgerna i ett rum. Säg till exempel att du försöker välja en dekorativ bricka att använda på den öppna spisen i vardagsrummet. Om du har en tomat röd nöjescentrum, en mörkbrun soffa, trägolven och gula väggar, kanske du vill överväga att använda ett dekorativt kakel som innefattar alla dessa färger, däribland färgen på dina trägolv.

Innan du går och handlar för dekorativa plattor, ta fotografier av rum och utrymmen där du planerar att använda den så att du kan jämföra färgerna i butiken för att färgerna i ditt hem. Du kanske vill investera i ett par prov brickor som du kan ta med dig hem. På så sätt kan du se hur färgerna ser ut i olika ljus. Detta är en särskilt bra idé om du planerar att använda många av plattor för ett stort projekt. Du vill inte lägga tegel en hel våning eller vägg bara för att få reda på att färgerna i brickorna inte fungerar på det sätt som du hade tänkt.

Om du planerar en översyn av ditt hem stil, behöver du inte vara så berörda med matchande färger som redan finns på väggar och möbler. Var noga, innan de börjar, att du har en klar uppfattning om färger som du vill använda. Det är lämpligt att arbeta med färg tygprover, prover kakel, och tyg sticklingar. När du har dessa kan du börja välja din nya inredning och hitta den perfekta dekorativa plattor till perfekt knyta ihop ditt nya rum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.