Hur väljer jag det bästa Concrete Sealer?

Även betong är känd för att vara relativt motståndskraftig, kommer det inte alltid för evigt. Vissa underhåll är oftast nödvändigt att hålla den letar trevligt över tid. Ett konkret GRUNDPOLISH kan åstadkomma detta, men många människor vanligtvis inte vet var man ska börja när det gäller att köpa denna produkt. Frågor att ställa dig själv innan beslut fattas innehåller vanligtvis: vad är den allmänna ändamål för GRUNDPOLISH, vad är den mängd som behövs skydd, och där är det konkreta finns.

Förstå behovet av konkreta GRUNDPOLISH är vanligen det första steget att veta vilken typ att köpa. Betong blir typiskt smutsiga med tiden, speciellt om det är utanför. Detta innebär inte att hålla den ren är en hopplös uppgift. I själva verket kan regelbundet ta bort smuts hjälpa det längre, eftersom smuts och damm ofta bryta ner betong. Konkreta GRUNDPOLISH kan hindra smuts från att tränga in i ytan och förvandlas till fläckar, och det kan också bidra till att begränsa sol-och vattenskador.

Vissa äldre tätningsmedel endast täcker toppen av betong och bildar en barriär strax ovanför ytan . Denna typ av sealer kallas en film tidigare, och vanligtvis är både tillfällig och inte lika effektiv som den typ av som penetrerar betongen. Film opinionsbildare ofta bra på dekorerad betong. Penetrerande tätningsmedel är kända för bevakning betong bästa eftersom de infiltrera även de små sprickor som finns snarare än att bara sitta på toppen av ytan.

För villaägare med konkreta bänkskivor, epoxi säljägarna är ofta bäst. Denna typ av betong sealer tenderar att skapa ett tjockare lager av skydd för att skydda mot fukt och kemikalier som kan komma i kontakt med betong. Faktum är att många områden som innebär en mycket vatten behöver normalt epoxi tätningsmedel till fullo skydda betongen mot vattenskador. Av denna anledning är många vattentäta lösningar gjorda med epoxy, men det är viktigt att notera att långvarig exponering för solljus normalt kan få dem att gult.

De flesta utomhus projekt kräver vanligen en konkret sealer som lösningsmedel grundar sig på. Detta beror på att det är känt för att vara brandfarliga och har ett ointressant lukt. Å andra sidan, vattenbaserade tätningsmedel är oftast bäst för insidan av ett hem, eftersom de vanligtvis inte brandfarliga eller aromatiska. De brukar också förbli oupptäckta på grund skillnad från vissa tätningsmedel, omfattar de inte en högglansig finish.

Oavsett vilken typ av betong GRUNDPOLISH du väljer, kom ihåg att de flesta typer lämna ytan ganska hala under torkningen. Detta kräver extra säkerhet runt den drabbade ytan tills den är helt torr. Dessutom är klar flesta tätningsmedel i allmänhet så som få kan säga att de är närvarande vid alla.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.