Hur väljer jag det bästa Chimney Service?

Många väljer att använda en skorsten tjänst för att hålla sina skorstenar fungera korrekt. Detta är en process som involverar inte bara vanlig städning, utan också vård och underhåll för att säkerställa att struktur förblir stabil och funktionell. Om du vill välja den bästa servicen för dina behov, här är några tips om hur du gör ditt val.

Din första uppgift är att sammanställa en lista över skorsten städtjänster tillgängliga i din kommun. Det finns flera vägar att gå om att skapa din lista. Titta i telefonkatalogen är ofta ett bra ställe att börja, eftersom det kommer också att förse dig med en kontakt telefonnummer för varje skorsten tjänst i listan. Du kan också kolla med lokala företagarföreningar, såsom handelskammare. Tack vare Internet kan du gå online och göra en sökning efter skorsten rengöringsmedel som tillhandahåller tjänster i ditt område.

Tänk på möjligheten att få några namn på kontaktpersoner och information från vänner och andra i din sociala nätverk. Om du känner folk som har skorstenar, är chansen att de kan rekommendera en eller två tjänster personligen. Du kan också ta reda på information om olika tjänster som indikerar du inte ska slösa din tid att kontakta dem för en offert, antingen för att de för närvarande inte emot nya kunder eller att de har ett rykte om dålig prestanda eller kundvård.

När du har din lista, kontakta varje skorsten tjänst och uppmana dem att bedöma din skorsten och ge en offert som omfattar alla för rengöring och underhåll de tror är nödvändigt. Alltid få citera skriftligen. Om en tjänst balkar till att ge citatet efter en inspektion av din skorsten, strejk som service av din lista. På samma sätt, om en tjänst inte gör något annat än att ta en snabb blick på skorstenen och presentera dig med en offert naturligtvis beredas i förväg, tacka representant och gå vidare till nästa service på din lista.

Efter minska listan till endast skorstenen städare som tog sig tid att ge din skorsten en nära inspektion och förberedde en offert baserat på deras resultat, ta reda på allt du kan om dessa tjänster. Be om referenser och följa upp dem. Gör en punkt för att be om information om kvaliteten på själva arbetet, samt hur lätt det schemaläggning utnämningar och hur snabb skorstenen tjänsten när det gäller att visa upp på utsatt tid. Också fråga om kunden vill hyra tjänsten igen.

Var

beredd att höra både positiva och negativa feedback, eftersom ingen skorsten tjänst kan tillfredsställa alla sina alla kunder hela tiden. När du hör negativ feedback, som teamet hanterar sotning dyker upp sent, ta reda på vad företaget gjorde för att kompensera för besväret. Detta hjälper dig att få en uppfattning om hur mycket företaget värdesätter sina relationer med kunder, en faktor som definitivt bör beaktas innan du gör någon form av engagemang.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.