Hur väljer jag det bästa Carpet kvalitet?

När det gäller uppgiften att välja ut mattan för ditt hem, är det viktigt att välja den bästa kvalitet för det utrymme där mattan kommer att installeras. Med så många olika typer av mattor och heltäckningsmatta alternativ på marknaden idag, att veta vad man ska köpa kan ibland vara svår. Här är några grundläggande tips att tänka på när du tittar på mattan kvalitet och stil som passar dina behov.

En av de första frågorna att ta itu med matta kvalitet är den typ av fiber eller fibrer som används för att skapa mattor. Matta fibrer är både naturligt och syntetiskt. I allmänhet kommer högtrafikerade områden kräver användning av vissa syntetiska som kommer att hålla för en hel del slitage utan att kollapsa högen eller behålla smuts och fläckar. Olefin är en användbar val, och relativt billiga och kan vara perfekt för områden som korridorer eller lyor.

Tillsammans med valet av fibrer, vill du även att bestämma högen du behöver för området. Inomhus /utomhus mattor har en mycket låg hög, vilket gör det lätt att rengöra och mycket mindre sannolikt att visa slitage. Fläcken-resistenta egenskaper av denna typ av golvbeläggning gör den idealisk för användning i kök och badrum samt användning på en Lanai eller en pool. Här vill du se mattan kvalitet är sådan att direkt solljus inte kommer att tona fiber, och att det inte kommer att smälta eller bränna när de utsätts för värme.

För övriga inredningen områden, kan det hända att en tjockare och högre stapel är mer för att passa dig. Loop mönster för mattor anses ofta utmärkt val för sovrum eller vardagsrum. Högen är oftast tjock och låter fötterna sjunka in mattan inför, en skön känsla i slutet av en lång dag. När bestå av rätt blandning av syntetiska och naturliga fibrer, kommer den totala mattan kvalitet ögleformade lugg låta mattor att hålla sig väl under många år, behålla färg ordentligt, och kräver inget annat än rutin dammsugning och en och annan rengöring med ånga för att se nya .

I vissa fall kan användning av mattor istället för heltäckningsmatta att föredra. Detta gäller särskilt i rum med vackert färdiga trägolv. När man tittar på mattor, se till att mattan kvalitet är sådan att det inte finns lösa strängar på bindande runt kanterna och inga små luckor i väven över ytan. Låg kvalitet tar ofta genvägar som lämnar en liten lucka eller inte säkra bindande ordentligt. Medan dessa mattor kommer att kosta mindre, kommer de ha inte bra alls, även om de består av fläcktålig syntetfiber. Spendera lite mer och köpa en matta med en solid bindande och utan avbrott, och mattan kommer att pågå i många år.

Bara köpa mattan på butiker som har ett rykte om att sälja produkter med hög matta kvalitet. Se upp för diskonterade matta försäljningen, eftersom dessa kan innehålla några produkter som är av lägre kvalitet. Under alla omständigheter inspektera allt du hittar på en matta butik eller hem-inredning butik nära innan man köper. Detta kommer att bidra till att du ska trivas på nya mattan under en lång tid, utan oro för den produkt söker missfärgad eller trött efter några år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.