Hur väljer jag det bästa Carpet Cleaner?

Mattor kan lägga en hel del skönhet till ditt hem när hålls rena och plysch. Håll din mattan ren har aldrig varit enklare med uppfinningen av mattan renare. Det finns flera modeller av mattan renare tillgängliga idag, till att omfatta utvinning renare, matta spruta, ånga renare och kemtvätten. Den typ av renare en person väljer är starkt beroende av storleken på jobbet och hur djupt den smuts trängt in i mattan.

En utvinning renare är en typ av matta renare som innebär onödig belastning för matta med ett vatten-och rengöringsmedel. Efter det att lösningen tränger djupt in i mattan fibrer är det extraheras tillbaka till renare via ett vakuumsystem. Denna metod är mycket effektiv, men den använder mycket vatten och lämnar mattan ordentligt våt i upp till 24 timmar. På grund av den mängd arbete, och storleken på maskinen, detta är renare rekommenderas för djup rengöring av kraftigt nedsmutsade områden i landet illegalt.

En matta spruta är en typ av anordning som liknar en kemiska sprutan som används i skadedjursbekämpning tjänster. Den består av en liten tank fylld med ett kemiskt ämne och en slang med en spruta bilaga. Rengöring lösning är kvar på smutsiga området under en förutbestämd tidsperiod, där det sedan sköljs, eller en sekundär ansökan tillämpas. Denna stil mattan renare används främst för tunga fläckborttagning eller rengöring av högtrafikerade områden.

ångtvättar blir som vanligt att finna i det genomsnittliga hushållet som en standard dammsugare. Det är storleken på den genomsnittliga vakuum och lika enkel att använda, vilket gör den perfekt för schamponering av mattor i hela huset på en gång. En matta rengöringsmedel hälls i en liten tank med varmt vatten. Den renare använder roterande borstar och rengöringsmedel för att extrahera smuts från mattan, där det töms i en separat del av tanken. Ångtvättar är bra anordningar för att avlägsna smuts, men är ofta otillräckliga till att avlägsna smuts som blivit djupt rotad.

Kemtvätten liknar ångtvättar, eftersom de är små och kompakta, men de använder mindre vatten. De används av människor som föredrar att gå på deras mattan direkt efter rengöring. I likhet med ånga renare, är det effektivt att ta bort smuts bara. På grund av den renare storlek och användarvänlighet, det fungerar utmärkt för schamponering hela huset med en kort städning Spree, inklusive trägolv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.