Hur väljer jag det bästa Buske Blommor?

Buske blommor vanligtvis definieras som antingen blommande buskar som kombinerar färgglada blommar med rika gröna blad eller blommor som används som en ram runt dekorativt gröna buskar. I båda fallen, att välja rätt busken blommorna är en uppgift som kräver noggranna överväganden. För att göra det bästa valet, du måste ta hänsyn till graden av exponering, tillståndet i marken och mogna storlek buskar själva.

Halten av näringsämnen i marken i din gård spelar en stor roll i valet av buskar blommor. Lyckligtvis finns det alternativ som fungerar i nästan alla miljöer. Om du inte är bekant med hur man skall bedöma jorden, kontakta det lokala jordbruket kontoret i din kommun. Många lokala och statliga myndigheter verka kontor som hjälper människor att testa marken på deras egendom, och ge dem förslag på växter och buskar som kommer att slå rot och utvecklas över tiden. Att ta sig tid att använda sig av dessa tjänster kommer att hjälpa dig att undvika många landskapsskötsel misstag som kostar en massa pengar i det långa loppet.

Som alla som växer växter vet, inte alla buskage svarar väl mot samma mängd exponering för solljus. Några buskar trivs i miljöer där de får direkt solljus på morgnarna bara, medan vissa är bättre lämpade för eftermiddagssolen. Andra gör bra i områden där det finns skugga för majoriteten av dagen. Som ni överväga olika buske blommor för din landskapsplanering, gå med buske växter som svarar bra på det belopp som direkt ljus i denna del av din trädgård.

Att välja något landskap buske innebär att förstå hur stor busken kan bli. Helst vill du buske blommor som kommer att växa till en storlek som fungerar bra i din landskapsskötsel och kan bibehållas i den storleken med relativt liten ansträngning. Några buskar kommer att växa lång nog att nå taket på en en-berättelse hem med någon möda alls. Andra kommer att växa till midjehöjd och mycket mer. Att veta vilka buskar växa till den höjd du har i tankarna gör det mycket lättare att välja de rätta, och göra det lättare att hålla varvet design ser välklippta och överskådligt.

Det finns andra faktorer som spelar in med att välja buskar blommor. Storlek och färg på blomningarna även figur i dina val. Du kanske föredrar buskar med tjocka blad som skapar en tjock grön bakgrund och bidra till att fästa uppmärksamheten på färgen på blommorna. Kanske du föredrar att gå med buskar som är mindre tät och uppvisar en mer luftig känsla. Den goda nyheten är att du kan identifiera olika typer av buske blommor som tar alla dessa faktorer i beaktande, och komma med ett landskap design som är idealisk för din fastighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.