Hur väljer jag den bästa designen Fire Pit?

gamla impulsen att skapa brand omdefinierar sig i dagens samhälle med begreppet eldstaden. Välja den bästa designen eldstaden vanligtvis beror på dina egna individuella önskemål. Du kanske vill tänka på användning av eldstaden och allmänna estetiska utseende. Oavsett om eldstaden är att vara en tillfällig eller permanent del också kan vara något att överväga. Brand gropar vanligtvis kan göras med antingen en gör-det-själv-metoden eller genom att köpa en redan skapad eldstaden.

Grundläggande lägerelden design kan vara ett bra val om du letar efter ett enkelt sätt att göra en brand grop. Detta är en mycket enkel konstruktion som består av att gräva ett hål i marken, som sedan fylls med ved. Detta eleganta och enkla eldstaden design kräver bara en spade för att gräva och ved.

En grundläggande design eldstaden också kan kompletteras med hjälp av stenar att ringa in veden. Detta hjälper innehålla ved i gropen. I vissa fall kommer en sten eldstaden design kräver inte att du gräver ett hål i förväg. Cinder block eller tegel kan också användas för att rama in dina eldstaden. Dessa material kan ge en mer hållbar eldstaden, samtidigt som den erbjuder fördelen av att vara lätt demonteras vid elden slocknar.

Om gör-det-själv-metoden är inte för dig, och du vill ha något finare, kan du köpa valfritt antal satser eldstaden. Gå till din lokala hem och trädgård utlopp kan ge dig en uppfattning om de olika typerna av eldstaden design tillgänglig. Dessa kan bestå av bärbara brand gropar som en koppar eldstaden, som skulle vara perfekt för resan.

Många webbplatser är avsedda för olika typer av konstruktioner eldstaden. De typiskt inslag förklaringar om hur man gör eld gropar, vilka material som behövs, och om dessa eldstaden mönster rekommenderas också för matlagning. Detta kan vara ett bra sätt att bekanta dig med de olika alternativ som finns.

Vissa brand gropar får använda naturgas istället för ved. Detta betyder oftast att de måste vara ansluten till naturgas linje eller till en bärbar naturgas tanken. Detta kan vara ett utmärkt val om du funderar på en permanent eld grop för ditt hem. Det kan också göra ditt liv enklare, eftersom du inte behöver oroa dig med att hitta ved eller städa upp aska efter användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.