Hur väljer jag de bästa moderna bestick?

välja moderna bestick kan verka som en svår uppgift, helt enkelt eftersom det finns så många försäljningsställen där bestick kan köpas i set och som enskilda enheter. Lyckligtvis finns det några grundläggande steg som kan bidra till att förfina processen och göra den mer hanterbar. Dessa åtgärder omfattar sådana grundbegrepp som bestämning av metaller du föredrar för inställningarna, den generella utformningen av varje del i kuvert, och den totala kostnaden för det antal inställningar du behöver.

Ibland är det en överraskning att få veta att samtida eller moderna bestick är konstruerat av olika typer av metaller eller metallegeringar. Rostfritt stål bestick är vad de flesta människor tänker på direkt. Men det finns även moderna mönster som görs med hjälp av förnickling och sterlingsilver. Det finns även förgyllda uppsättningar bestick som kan ge en olika visuella element till bordet.

Valet av metall eller legeringar är ofta avgörs av hur ofta fat kommer att användas. Rostfritt fat är ett utmärkt val för daglig användning. Moderna bestick av denna typ inte kräver polering för att behålla sin glans, tvätt för hand eller i en diskmaskin är tillräcklig. Rostfritt stål rymmer upp och användas flera gånger, vilket innebär att du inte behöver ersätta de som i många år.

Om du behöver moderna bestick för speciella tillfällen, kanske du vill överväga sterling silver eller förnicklad set. Båda dessa har egna visuella överklaga. Men de kräver mer underhåll än rostfritt stål. Sterling silver kräver noggrann handtvätt och måste poleras noggrant efter varje användning. Förnicklad bestick kräver också polering och rekommenderas inte för regelbunden användning, eftersom det finns en viss fara med konstant exponering för nickel.

En konstruktion för samtida eller moderna bestick är också en viktig faktor. Moderna versioner av fat är oftast en mycket enkel konstruktion, men bitarna kan innehålla element som geometriska mönster, enkla grekiska inslag, eller till och med en touch av art deco på varje del. Samtida bestick kombinerar ibland metall med andra material, såsom ett handtag med robust plast eller trä. Plast handtag är vanligtvis tillgängliga i en rad olika färger, vilket gör det enkelt att samordna bitar med servis eller andra delar av bordet presentationen.

Som med många hushåll köper, kommer kostnaden för den moderna bestick siffran i ditt beslut. Om din budget är väldigt tight, försök att titta på enskilda delar eller omgångar återfinns i rabatten butiker. Mönstren massproducerade, vilket gör det lättare att lägga till din uppsättning som pengar blir tillgänglig. Tänk på kvaliteten i metall får dock sämre än dyrare apparater, men det kommer troligen ingen roll om du söker till vardags bestick. Om du vill ha en hög kvalitet som anser att gå till exklusiva återförsäljare där det är möjligt att köpa enskilda bitar som du går. Se till att välja ett mönster som sannolikt kommer att förbli i lager under lång tid. Varje månad kan du köpa ett par bitar och så småningom ha så många inställningar som du vill.

Tänk på möjligheten att köpa ditt moderna bestick online. Auktion webbplatser är bra ställen att fynda på kvalitet uppsättningar bestick, samt mönster och mönster som är något udda. Det finns även online-återförsäljare som erbjuder kvalitet bestick uppsättningar till konkurrenskraftiga priser. Beroende på storleken av din order kan du vara berättigad till fri frakt, vilket ökar bekvämligheten av köp utan att öka den totala kostnad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.