Hur kan jag skydda mitt hem mot översvämningar?

Förhindra ditt hem med översvämningar är mycket viktig. Vattenskador kan bli dyrt att reparera och orsaka mögel. Det första du ska göra för att förebygga översvämningar är att förstå när och på vilket sätt ditt hem är utsatt för översvämningar. Korrekt underhåll och regelbundna kontroller är viktiga verktyg för att förhindra översvämningar.

Översvämningar som orsakas av brister rör är vanligt. Den vanligaste orsaken till sprack rören från att frysas. Var noga med att ta reda på bästa sättet att skydda dina ledningar från frysning genom att göra rätt vinterunderhåll. Kritpipor tenderar att orsaka fler översvämningar än polyvinylklorid (PVC) eller akrylnitril butadien styren (ABS). Mycket billiga ventiler som bakvatten ventiler kan installeras för att förhindra avlopp säkerhetskopior.

Kontrollera utanför dräneringssystem. Grundvatten ska inte blötläggning genom jorden. Bostäder i områden med mjuka jorden eller i dalarna kan vara särskilt känsliga för översvämningar. Om ditt hem är beläget i ett område där smält snö och regn kör mot hemmet, kan detta vara ett verkligt problem. Lösningen är att ha en lämplig avrinning som rör sig regn och snö borta från hemmet.

avlopp bör regelbundet kontrolleras med avseende träskor och sprickor. Källare avlopp är en vanlig orsak till översvämning. Om hemmet är beläget i ett översvämningshotade zon, bland annat för floodwalls kan behövas för att blockera översvämning vatten från att komma in. Ugnen, varmvattenberedare och Elcentralen bör höjas upp. Unken lukt källare är en ledtråd att bostäder kan drabbas av fuktproblem och tätning runt dörrar och fönster kan hjälpa till att förhindra vattenläckage.

Överströmmande badkar och handfat också orsaka vattenskador i hemmen. Ett viktigt sätt att förebygga översvämningar från dessa källor är att aldrig lämna ett rum utan tillsyn när du har vatten rinnande. Stäng av kranarna när man måste lämna rummet. Överfyllda toaletter är ett annat problem och är svåra att förhindra. Håll en kolv som lagras i badrummet och aldrig spola pappershanddukar, bindor, kattsand eller produkter än toalettpapper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.