Hur kan jag skapa en smakfull Tema rummet?

Skapa ett tema rum är en av de roligare sätt att dekorera ditt hem, men det kan också vara en av de mest utmanande. Många ett tema rum är överdrivna, vilket kan skada inredningen i resten av hemmet. Du kan skapa en smakfull tema rum om du tränar återhållsamhet. Kombinera klassiska stilar och bitar med tema element är viktigt.

Det är klokt att lägga till klassiska verk som kan återanvändas när det nya i temat rummet avtar och du väljer att möblera om. Det är också en bra idé att sätta en budget och håll dig till den. Tema rum är väldigt roligt, men det är för lätt att spendera. Du kommer att frestas att köpa alla objekt du som överensstämmer med ditt tema. Motstå denna frestelse och begränsa sig till endast högkvalitativa bitar och bara de som samordna med andra objekt i rymden.

Håll dig inom ditt valda färgschema med enbart samordnande och kompletterande färger. Bara för att något passar ditt tema, betyder inte att det passar ditt utrymme. Du kan naturligtvis ändra utseendet på en viss post, om du hittar något du bara måste ha. Lite färg snabbt göra ett annat oanvändbart bit passa rätt i.

Skapa ett tema rum inte betyder något går. Utrymmet bör fortfarande vara sammanhängande och bekväma. Välj bara de objekt som du verkligen älskar och som kommer att komplimentera din design plan, istället för att packa alla tillgängliga tum av rymden med tillbehör som representerar ditt tema. Om du inser att du har gått lite överbord, ta ett par saker tillbaka.

tillämpa regeln om måttlighet gåvor från välmenande vänner och släktingar också. När du låter folk in på din idé för ett tema rum, vill de säkert att "hjälpa". Ofta kommer människor att plocka upp en fasad här och där som går med ditt tema. Det är en trevlig gest, men det kan komma en tid när man måste låta dem veta att du inte har utrymme för någon mer presenter.

Du kommer också stöta på nya poster även efter att du känner ditt tema rum är klar. När du lägger till en ny post, ta bort något annat. Donera de objekt du inte längre behöver eller hitta någon annan som kanske gillar dem. Njut av dig själv som du dekorera ditt utrymme och låt dessa tips hjälpa dig med att skapa den perfekta temat rummet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.