Hur kan jag hålla Stray Cats Out Of My Yard?

Det finns ett antal humana sätt för att hantera herrelösa katter som kommer att hålla dem borta från din gård, allt från att etablera växter som katter i allmänhet inte gillar att arbeta med dina grannar om en herrelös katt fångstmetoder program. I alla fall är det viktigt att komma ihåg att även herrelösa katter kan vara mycket frustrerande att ta itu med, bör du inte använda extrema åtgärder, eftersom dessa åtgärder kan skada människors husdjur och vilda djur som lever i området.

Om du har herrelösa katter i området, bör det första steget vara att förhindra fler från att flytta inOm någon i området matar katter, kan du be dem att sluta, förklarar att herrelösa katter orsakar problem för alla grannar. Detta kommer att avskräcka fler djur från att visas. Varje avviker som för närvarande håller på att inrätta läger i området ska infångas, ändras, och vaccinerade, du kanske kan hitta en lokal human organisation som kommer att fälla och flytta katterna för dig, eller åtminstone lämna bevilja pengar för ändring av katter så att de inte kommer att föda.

Det finns också några åtgärder som du kan vidta för att herrelösa katter ur din gård och trädgård, och dessa åtgärder kommer också avskräcka grannskapet husdjur som kan vara att en olägenhet av sig själva som väl. Ett sätt att göra detta är att göra din trädgård fientlig mot katter, utan mellanslag till lounge eller gå på toaletten.

Du kan plantera saker att avskräcka katter, såsom pelargon, MYNTA, vinruta, lavendel, vitlök, citron timjan, citron verbena och andra starkt doftande växter. Du kan också lägga hönsnät i dina rabatter, som katter ogillar som att gå på tråd. Förutom hönsnät kan du använda kottar, nötskal, och korta insatser för att avskräcka katter från att gå i din trädgård, katter också inte gillar att gå på kaffesump och äggskal, vilka båda går med bra gödningsmedel.

En del tycker att ett automatiskt sprinklersystem gör trick när det gäller att bli av herrelösa katter. Sprinkler kan installeras med rörelsekänslig detektorer som orsakar sprinklersystem att gå av när ett djur går förbi, och de kan flyttas runt så att djuren inte lära sig att omstörta den sprinkler.

När man arbetar på att få herrelösa katter ur din gård, kan det hjälpa till att samordna med grannarna. Många människor ogillar herrelösa katter eftersom de är en olägenhet och de är ofta ohälsosam, förutom döda djur och förstör trädgårdar, herrelösa katter även utgöra en hälsorisk för sällskapsdjur katter och andra husdjur grannskap. På grund av detta, kanske du märker att dina grannar är beredda och villiga att hjälpa till med att göra ditt område fientliga för förirrar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.