Hur kan jag Pack mest effektivt för att flytta?

flytta kan vara en mycket stressande verksamhet, och många fruktar packning för en stor röra. Kan dock när folk packa effektivt och intelligent, förflyttning göras mycket enklare. En bra förpackning jobb före avgång kommer även att göra flytta in på ett nytt hem en mycket mer angenäm. Om du flyttar ofta, upprättande av en förpackning Systemet kommer också att verkligen hjälpa.

Det första steget är klokt packning är att samla alla verktyg du behöver. Börja med lådor. Använd enhetlig storlek lådor som kommer bo eller stack prydligt tillsammans. Börja med ett litet antal stora lådor, dubbelt så många medelstora lådor som kan staplas på stora lådor och lägga ett mycket stort antal små rutor. Många flyttar leverera företag säljer lådor som är specifikt utformade för detta ändamål. Var noga med att leta efter stabila, hållbara rutor som kommer att hålla upp genom flera steg, vilket gör din investering värd pengarna. Du bör också göra en vana att spara elektronik lådor och förpackningsmaterial, så att du kan packa elektroniken i askar som är speciellt utformade för dem, vilket förhindrar potentiella skador genom att flytta.

Små lådor är mycket användbara för tunga saker, så att du inte överbelasta en låda, vilket gör det för tung att flytta. Få fler små lådor än du tror att du behöver, som ett hus alltid innehåller mer tillhörigheter som möter ögat först. Du bör också samla förpackningstejpen, förpackning papper för att skydda känsliga objekt och ett sortiment av märkning pennor. Många människor tycker att det är bra att färgkod deras märkning, med hjälp av olika färger för olika rum, för att ta reda på saker i andra änden ännu enklare. Se till att bandet lådor väl med tejp, som du inte vill att de flyger öppna under flytten.

Packning rum för rum är ofta det enklaste sättet att röra sig. Genom att göra ett rum från början till slut, kan ni garantera att alla objekt som hålls i den kommer att hållas samman. När du packar, kasta objekt som du inte längre använder eller inte vill. Får inte packas i avsikt att gå igenom lådorna i andra änden, eftersom det inte finns någon mening med att flytta saker du inte vill ha. Gör en hög med artiklar för återvinning, sopor, eller donation som du packar. Medan du packar lådor, se till att utrymmet inuti boxen används effektivt och att rutorna är vadderade med packning papper inuti, vid behov, för att förhindra brott.

märkningen är ett viktigt steg i förpackning väl . Gör dina etiketter som beskrivande och nyttig som möjligt. "Köket" är inte en bra etikett, för även om det talar om att innehållet hör hemma i köket, inte berätta för dig vad som kan vara i rutan. "Köket-kastruller och stekpannor" eller "Kök fina porslin-bräckliga" är mycket mer värdefull, eftersom den hjälper dig att ladda upp bilen på ett säkert sätt, och packa upp den lätt i den andra änden. Se till att lådor med breakables är tydligt märkta "bräckliga" och överväga att fastställa dem åt sidan för att lasta på slutet.

När du har packat hela huset, fokusera på lastning en rörelse lastbil. Oavsett om du fyller på det eller anställa människor för att läsa in den, kontrollera att lasten är jämnt och säkert ut. Ta dig tid att pad möbler så att det inte kommer att skråmat eller skadade, och stapla dina lådor klockrent med sina kanter prydligt i kvadrat, så att de inte glider under flytten. Lägg undan lådor med poster som du behöver omedelbart så att de läses in i slutet, vilket gör dem lätt åtkomliga för dig när du behöver dem.

Om du har djur, kan man lägga till en ny dimension av stress för packning och flytta. Försök att isolera djuren i ett tomt rum när du arbetar, för att undvika att rubba dem. Fyll dem, tillsammans med deras tillbehör i sista stund, och se till att djuren har taggar med användbara kontaktuppgifter och att lådor är tydligt märkta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.