Hur gör jag Cleaner Hemlagad Glass?

Även om de flesta livsmedelsbutiker är fulla av produkter som lovar att rengöra glas, kan några av de mest effektiva glas städare göras i ditt eget hem. Dessa hemgjord glass rengöringsmedel är effektiva och bättre för miljön, och du kan återanvända flaskor. Det finns några alternativ för att göra hemgjord glasrengöringsmedel.

Det enklaste och mest nämns ofta hemgjord glasrengöringsmedel är en blandning av en del vinäger till en del vatten. Ättika är effektivt på att avlägsna tvålrester, fett, hårt vatten, och mögel. Den ättiksyra dödar bakterier och bakterier. Det deodorizes också eftersom det rensar och är inte giftig och lämnar inga rester. Några också föreslå att tillsätta några droppar diskmedel till blandningen, som kan lägga en behaglig doft.

En något mer effektiv blandning är gjord av en av en kopp (240 ml) vatten, en kopp ( 240 ml) av isopropyl gnugga alkohol och en matsked (30 ml) vit ättika. De gnugga alkohol och ättika både kommer avdunsta som de rena. Denna blandning är också effektivt vid rengöring av rostfritt stål eller krom. Använd inte dessa rengöringsmedel på golv, men eftersom de kan skada marmor och sten.

Även ett tredje alternativ för en hemmagjord glasrengöringsmedel är att byta ut en matsked (30 ml) vit ättika i tidigare receptet med en matsked (30 ml) av hushållens ammoniak. Denna version är också något starkare än den version som ovan. Att göra hemlagad glasrengöringsmedel sparar du pengar i affären samtidigt rengöra ditt hem effektivt.

Om du gör hemgjord glasrengöringsmedel, finns det några säkerhetstips att följa. Köp en sprayflaska för att använda vid rengöring och att lagra glasrengöringsmedel i, och tydligt märka det "glasrengöringsmedel. " Håll flaskan utom räckhåll för barn. Det kan vara en god idé att skriva de ingredienser du har använt på flaska i händelse av en nödsituation. Gnugga alkohol och ammoniak är båda gifter.

Kom ihåg att aldrig blanda lut med någon typ av rengöringsmedel. En kombination av blekmedel och ammoniak kan skapa en giftig och dödlig blandning. Blekmedel bör alltid användas oberoende av andra rengöringsmedel.

Att göra en hemmagjord glasrengöringsmedel är en relativt enkel process. Blanda din ingredienserna väl och använd sunt förnuft och undvika kontakt med hud eller ögon. Mest hemgjord glass städare kommer att hålla en mycket lång tid, så om du vill göra en stor sats och spara det för senare kommer att fungera också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.