Hur Kan jag skapa mer Garderob Förvaring?

Det finns ett antal metoder du kan använda för att skapa fler garderob eller skåp förvaring. Du kan använda samma teknik för att organisera och städa andra förvaringsutrymmen i hemmet, ge mer plats för förvaring och samtidigt förenkla ditt liv.

Det första du måste göra om du vill skapa fler garderob lagring plan på att avsätta minst två timmar att arbeta utan avbrott i projektet. Börja med att tömma ut din garderob så att du kan få en uppfattning om vad som förvaras inuti. Medan du ändå håller på kan du torka av insidan av garderoben för att ta bort damm, och om du använder kontaktar papper eller annat foder papper i lådor eller längst ner i garderoben, kanske du vill byta ut den så länge som du har i garderoben tom.

Som du tömma din garderob, bör du dela upp föremål i in grova kategorier. Dela upp kläder och accessoarer från säsong eller tillfälle är en början, och det är en bra idé att göra en hög med kläder som du inte bär längre, eller tror att du inte kommer att vara klädd i framtiden. Du kanske bara vill göra tre högar: slitna regelbundet, slitna ibland, och inte slitna alls.

Börja med högen av kläder du inte bär. Om du inte bär något eftersom det måste repareras, överväga om du skulle ha den om det var reparerad eller kemtvättas, och gör ett åtagande att reparera plagget i nästa vecka. Om du tror att du fortfarande inte skulle ha den, lägg den i en hög med kläder att göra. Om du inte är kläder för att du inte gillar dem eller de passar inte, definitivt lägga till dem i bortläggningsstapeln. Du bör också kritiskt granska ditt "slitna ibland" högen, med tanke på hur ofta du bär kläder.

Du bör sluta med en hög av kläder som kan säljas eller doneras till välgörenhet, och en hög med kläder som du slitage regelbundet. Det kan hjälpa att ha en vän att gå igenom högarna med dig, som han eller hon kan vara villig att vara hänsynslös om fångst som kastas överbord, rensats din garderob ner till kläder du använder regelbundet. Du bör omedelbart eller väska de kläder du tänker bli av med, så att du kan fokusera på de återstående plagg.

Om du har ytterligare lagringsutrymme i ditt hus, kan du överväga att spara kläder och tillbehör som inte är i säsong på annat håll, vilket kommer att göra mer garderob lagring. Lagring skyddar också de kläder tills du behöver dem.

När du sätter tillbaka sakerna i din garderob, ta dig tid att organisera din garderob på ett sätt som passar dig: av säsongen, färg, stil och så vidare. En välorganiserad garderob är ofta rymligare, särskilt när du har kasserade plagg du inte längre använder eller bär. Du kanske upptäcker att du har mer garderob lagringsutrymme än vad du förväntat dig en gång plagg läggs prydligt på plats.

Fler garderob lagring kan också göras genom komprimering plagg och accessoarer. Vakuum förvaring väskor för kläder till exempel kan användas för att komprimera under lågsäsong kläder och skydda dem tills du behöver dem. En bunt med tröjor som får plats i ett förvånansvärt litet utrymme när de är komprimerade, till exempel, och lagras i ett vakuum påse kommer också att hålla ut mal och insekter.

Du kan även skapa fler garderob lagring av slå ned på de poster som lagras i din garderob. Om du bara förvara kläder, skor och accessoarer kommer du att få mer utrymme än du skulle om du har inkilad brädspel, rengöringsmedel redskap, böcker och diverse andra föremål. Du kan skapa mer lagringsutrymme i ditt hus i allmänhet genom att sortera genom andra garderober, köksskåp, och förvaringsutrymmen att göra saker som du inte längre använder, och på så sätt kan du ge plats för poster som inte hör hemma i garderoben.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.