Vilka olika typer av konstgjorda växter?

För naturälskare bland oss, kan tanken på konstgjorda växter orsakar en omedelbar reaktion. När allt är lottningen av växter som i alla sina intrikata skönhet, de är levande. Kan dock vården av växter få folk att tänka två gånger, särskilt efter att investera tid och kraft bara för att få växterna vissna och dö. Färska blommor är ännu mer kortlivade, men ändå ha växter och blomsterarrangemang i huset tillför något som ingen annan dekoration kan matcha. Utom kanske, konstgjorda växter.

Syntetiska växter har kommit en lång väg sedan den tjocka, plast växter från förr. Billiga plast växter är förmodligen enda hand ansvarar för förstör rykte konstgjorda växter, är uppenbara bedragare som erbjuder varken skönhet eller nåd. Däremot kan en vacker syntetiska ser bättre ut än i verkligheten eftersom den aldrig utvecklar ett fårade blad, kala gren, eller använt bud. När tid och omsorg som ges till verkliga anläggningar är ett problem, kvalitet konstgjorda växter kan verkligen vara en liten investering som betalar sig med varje blick, vecka efter vecka, månad efter månad.

Konstgjorda växter kan vara av plast eller siden, oftast kombinerad andra ekologiska produkter. Den sistnämnda kategorin är i allmänhet anses ha den bästa verklighetstrogen kvalitet och en högre prislapp för att matcha. Trots detta kan en god kvalitet plastfabrik som ganska verkligt, särskilt från ett avstånd, och kan passa dina syften i en viss tillämpning.

Växter som inte kommer att inspekteras på nära håll behöver inte intresserad av detaljer finns i dyrare konstgjorda växter. Låt säga att du vill vandring murgröna placeras ovanpå köksskåp och rummet har en 12-fot (3. 6 meter) tak. Decent plast murgröna kanske bara saknas ven detalj i bladen, som inte skulle vara synlig från sin placering ändå. Om murgröna ser verklighetstrogen från avstånd du kommer att visa det, varför betala mer?

Det är bättre att investera vad du sparar in växter som kommer att placeras i ögonhöjd eller på bord och låga hyllor . Dessa anläggningar kommer att genomgå en närmare granskning och borde finnas med enskildheter i en verklig anläggning. Detta omfattar ådror i bladen, Textur eller flerfärgade stjälkar och andra små detaljer som ger anläggningen karaktär och liv. Kvalitet konstgjorda växter skulle också kännas som den äkta varan, med silke växter annan fördel jämfört med plast.

blomma buketter eller arrangemang av siden är ibland svårt att skilja från den äkta varan ens veta om de är falska. Från subtila undercurl av blomning kronblad till känslig blandat ormbunkar och sprayer, kvalitetssäkring för silke kan lura även de skarpaste och mest diskriminerande ögat. Det enda som saknas är doften, även om vissa konstgjorda blommor är tillverkade med en inbyggd veke och oljor för att lägga doft i luften. Om systemet du väljer inte är doftande, anser doftande dem själv med eteriska oljor. Känn dig inte begränsad till den naturliga doften av riktiga blommor, alla tilltalande doft kan uppfriskande som du passerar.

Ju större syntetiska, desto mer kvalitet frågor om du inte vill att det ska vara fläckig som en bedragare. Av detta skäl verklighetstrogna falska träd har det högsta priset taggarna av alla, men du kan ofta hitta bra försäljning. Dina val är nästan obegränsade, från inomhus Ficus träd för att palmer för uteplatsen.

Konstgjorda växter har fått en ny nivå av popularitet att döma av mycket varierat och förbättrade likhet med riktiga växter. I en tid då människor är mer än någonsin, konstgjorda växter vettigt. De är inga problem, ingen muss svar på en komplimang eller ersätta riktiga växter i huset, gården eller på kontoret. Välj rätt anläggningen eller arrangemang för rätt ändamål och du kommer förmodligen sluta tacka dig själv varje gång du beundrar det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.