Vilka olika typer av glas väggplatta?

Glas väggplatta är ett populärt komplement till kök och badrum i dagens Hem remodeling projekt. Glas bricka finns i många olika texturer, ytskikt, färger och stilar. Det fantastiska glasväggen kakel är att den reflekterar ljus och kan ge badrum och kök en luftig, gnistrande blick.

Den mest grundläggande typen av glas väggplatta är helt klar och slät. Den klara, tillåter icke-färg det att passa in i alla kök eller badrum färgschema samtidigt som man skapar ett utseende av elegans. En nackdel vid användning av släta, klart glas kakel är att den självhäftande ytan också kommer att visa. Därför bör man se till att välja attraktiva kakel stöd. Se hur plattan ser ut på nära håll till exempel i en utställningslokal är en bra idé innan du köper genomskinliga plattor glasvägg.

Frostad, bubblade eller etsade klart glas kakel visar inte självhäftande ytan så mycket som en smidig sort gör. Frostad plattor har en cool iskall blick, medan bubblade kakel glasvägg funktioner bubblor inom varje tydliga kvadrat. Etsat glas kakel har en vit dekorativ design över det klara glaset. Etsningen skapas med en laser glas kutter, sandblästring eller en sur lösning.

rasat kakel glasväggen är rundad i stället för platt och fyrkantig. Den är skapad av smältning av glas i formar. Tunnelbana glas kakel är en version av keramiska plattor tunnelbanan och rektangulära plattor är ganska stora. Tunnelbana bricka kallas för takpannor som i den ursprungliga New York underjordiska transportsystem. Dessa större plattor används ofta i badrum som i duschen områden eller på nedre delen av badrum väggar.

Mosaic glas plattor är små fyrkanter som vanligtvis säljs i ark med tydliga ändå samordnade anläggningen varje bricka ut på arket. Dessa typer av kakel glasväggen finns i många färger. Ljus mosaik glas kakel innehålla tydliga och knappt-tonade plattor gjorts liknar gnistrande juveler såsom ametist och akvamarin. Jordtoner mosaik glas plattor är rika och genomskinliga såsom varma gula eller nyanser koppar. Glasväggen plattor säljs i ark kan vara allt en färg eller så kan funktionen bricka i ett färgschema som många olika nyanser av brunt och blues på ett ark.

Återvunnet glas väggplatta är populärt i miljöanpassat Hem remodeling projekt. Denna typ av glas kakel är tillverkad av återvunna glasflaskor som först krossas innan de formas till plattor. Färgerna och mönstren i återvunnet glas kakel är mycket olika och ovanliga former såsom runda plattor eller skivor av blandad kvadrater och rektanglar finns.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.