Vilka olika typer av blad Flooring?

Sheet golv är ett populärt alternativ för golvbeläggningar hem golv idag. Allmänhet anses ett lönsamt alternativ till kakel, är användningen av plåt ibland billigare, samtidigt som de ger hållbarhet och ett tilltalande utseende i många år efter installationen. De två vanligaste formerna av plåt golv består av vinyl eller linoleum.

Linoleum plåt golv anses ofta vara ett av de mer miljövänliga former av golvbeläggning. Tillverkade med användning av linolja som omvandlas till en fast, blandas därefter med kork damm eller trämjöl är dukar ofta backas upp med säckväv eller duk. Slutresultatet är ett robust golv alternativ som kan innehålla upp till en stor gångtrafik under en längre tid.

Förutom linoleumgolv är plastgolv produceras även i ark. Samtidigt som tillverkas med hjälp av främst syntetiska material, erbjuder vinyl ark golv många av samma fördelar som linoleum. I allmänhet kommer vinyl bli lite dyrare än linoleum, och det finns olika åsikter om huruvida vinyl håller upp och linoleum.

Med båda typerna av blad golv, moderna byggmetoder har gjort det möjligt att välja från ett brett spektrum av färger och mönster. Om färger var en gång på ytan för att skapa det färgschema och mönstret för folier, är det möjligt i dag att få färgerna genomsyra hela materialet. Dessutom har båda typerna av blad golv ofta försedda med ett laminat, vilket ger dem en glans som är mycket lik den i laminatgolv i trä eller någon sorts sten.

Även vinyl och linoleum plåt golv är både hållbara, det finns vissa grundläggande rättssäkerhetsgarantier som skall iakttas när golvet är på plats. Linoleum och vinyl är både vattentät, men lim används för att säkra att golvet inte är det. Om vatten lyckas komma under folie på något sätt är självhäftande troligen att försvagas, vilket gör att folie att krypa runt kanterna eller vid en söm där två avsnitt av plåt förenades. Dessutom är vinyl oftast inte ett bra alternativ för användning i trappor, men kommer att fungera mycket bra på släta ytor.

Båda typerna av blad golv kan köpas på ett antal försäljningsställen. Många rabatt butiker kommer att bära folier i begränsade mängder och stilar. Hem remodeling butiker har oftast ett större urval och kommer att sälja folier för ett fast pris per linjär enhet. Detta gör det möjligt att säkra ett blad som så länge som krävs för ditt utrymme.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.