Vilka olika typer av badkar Enclosures?

Dagens husägare har händerna fulla med ett stort urval av olika typer av badkar kapslingar. Badkar bilagor är prefabricerade eller anpassningsbara enheter med eller utan en ram gjord av glas eller plast, som tjänar som en barriär för att hålla vatten och ånga från undkomma badkar eller dusch. Med bokstavligen hundratals kombinationer tillgängliga, en husägare kan hitta badkar kapslingar för att passa alla stil eller utrymme. Badkar bilagor inte skall förväxlas med ett badkar surround, vilket är akryl eller glasfiber ingjutet i ett stycke enhet komplett med badkar och tre sidor, eller bara tre sidor som kan installeras runt ett befintligt badkar. I varje fall med ett badkar surround, en sida som är öppen, medan ett badkar inhägnad helt omsluter ett badkar eller dusch.

Inramade badkar kapslingar finns i många finish: silver, guld, mässing, satin, krom, borstad nickel, aluminium, antiqued mässing och pulverlackering i nickel, vitt och andra anpassningsbara färger. För den mer diskriminerande husägare får ramar finns i 24k guld! Den anpassningsbara natur profiler eller vinklade delar av ramen, ger badkaret inneslutningen att arbeta med även de mest atypiska badkar och dusch områden.

Lyxiga badrum med badkar och duschar i granit eller marmor kräver ofta en mer attraktiv badkar hölje. Många husägare tror att ramas kapslingar kan skada dessa vackra material. För dessa husägare erbjuder ramlösa badkaret inneslutningen ett mer attraktivt alternativ. Den ramlösa badkar höljet gör minimal användning av gångjärn och bilagor metall till förmån för en FN-skymd utsikt över den vackra hantverk av badkar eller dusch.

badkar bilagor har många val i den typ och finish av glas som används. Alternativen är tydliga, skymma, småsten, räfflade, antiqued, speglas och brons eller grått härdat. Vissa typer av prefabricerade badkar kapslingar lämpar sig mer till en gör-det-själv-anläggning, medan andra mer kundanpassade badkar kapslingar kräver omfattande mätning och professionell installation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.