Vilka olika typer av Hem Flooring?

Det finns flera typer av hem golv att välja på när byggnaden eller remodeling ditt hem. Vilken typ du väljer beror på din smak och i vilket rum golvet ska installeras. De vanligaste typerna av hem golv är hårt trä, kakel, vinyl och matta. Att veta några av de viktiga funktioner och fördelar och nackdelar av olika typer av hem golv kommer att hjälpa dig att bättre förstå dina alternativ.

Traditionella trägolv bestå av spikas ner plankor av trä. Hardwood är mycket elegant i ett hem, men är inte särskilt mot fukt och samlar en massa damm. Även trägolv är en av de dyraste alternativen i ett hem, de är den enda typ av golv som kan refinished. Många hårda träslag kan slipas och refinished minst två gånger och ibland tre gånger, vilket ger lövträ livslängd som inte finns i de flesta andra typer av hem golv.

Många människor väljer ett kakelgolv när du väljer hem golv för badrum, kök eller farstun. Efter att golvet är prepped är enskilda plattor anslutit sig till golvet med hjälp av THINSet bruk och avståndet mellan plattorna är fyllt med slipat eller oslipat injekteringsbruk, beroende på vilken typ av kakel. Kakel är gjorda av keramik, porslin eller natursten, såsom marmor eller granit. Keramiska plattor och porslin är både avfyras i en ugn, men porslinskakel bränns längre orsakar dem att vara mycket starkare än keramiska plattor.

Naturstensprodukter tenderar att vara mjukare och kan repa och chip mycket lättare. Natursten kräver också regelbunden skötsel genom att täcka stenar med tätningsmedel för att skydda dem och hålla dem blanka. Kostnaden för ett klinkergolv kan variera från att vara lite billigare än ett trägolv att bli många gånger dyrare beroende på vilken typ av kakel. En husägare budget kommer att vägleda henne genom den bästa plattan alternativen.

En annan vanlig typ av hem golv är vinyl. Vinyl golv limmas på cement eller undergolv med särskilda lim och är ett populärt alternativ för badrum, kök och entréer på grund av sin fukt motstånd. Plastgolv kan köpas att se ut som trä, tegel, marmor, granit och nästan vilken färg du vill. Även vinyl är resistent mot fukt, är det mycket känslig för bucklor, tårar och repor om något tappas på den. Plastgolv är det billigaste av alla typer av hem golv.

Det sista slags hem Golvet är matta. I det förflutna har hus hade mattor i alla rum, inklusive kök och badrum. På grund av den ohälsosamma karaktären av denna metod, är mattan mycket sällan i kök och badrum längre, och bara sett i sovrum, hall och vardagsrum.

Det finns olika typer av mattor för olika ändamål och trafik. Kommersiella grad slinga eller berber mattor används ibland för hela ett hem på grund av dess hållbarhet. De är dock oftast på hemmakontor, gym hem och källare. Den vanligaste typen av matta är en klippa matta som kan vara en traditionell plysch matta eller en skära matta som har vriden, en så kallad fris.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.