Vilka är de olika typerna av delarna Gas Grill?

Gasgrill delar kan variera något mellan tillverkare, men det finns vissa delar som är grundläggande för alla grillar. Nästan varje gasgrill kommer att ha en grill kropp och huva, gas källa, slang, regulator, kontroller, venturi tube, förrätt, brännare, hinder, och matlagning yta. Dessa delar alla arbeta tillsammans för att skapa den underbara rökig smak som grill entusiaster kärlek.

Grillen kroppen är den största delen av en grill. Det är den metall som håller alla andra delar gasgrill i den. Huvan är locket som stänger ner på toppen av kroppen för att skapa en sluten matlagning område. Detta skyddade område är det som gör grillen värme vid en snabb och hög nivå.

Gasen källan är oftast en oberoende bensintank, som kan fyllas på när den är tom, ansluten till slangen. Gasen tank har avstängningsventilerna för att skydda konsumenterna från läckage och ventilen ska alltid vara avstängd när den inte används.

Den viktigaste slangen ansluter från gasen källan till tillsynsmyndigheten. Tillsynsmyndigheterna fastställs av tillverkaren för att kontrollera flödet av gas i skyddsområdet. Gasen går sedan till vreden som konsumenten använder för att fastställa mängden gas igenom i brännaren. Ju mer gas, desto högre och varmare lågan. Det finns oftast minst två kontroller varje anslutning till en brännare för sig.

Venturierör ansluta vreden till brännaren. Det finns en liten lucka i dessa bränsleledningar så att gasen kan blandas med luft. Utan denna blandning av syre och propan, kan en flamma inte framställas.

Brännare är oftast ovala ihåliga metall brickor som har hål runt områden utanför. Dessa gasgrill delar kommer i en mängd olika värmebeständigt metaller, allt från aluminiserat stål mässing. Gasen pumpas genom dessa hål och bära lågan som produceras av startmotorn.

En flamma framställs genom en kombination av gas och syre utsätts för en gnista. En gnista kommer från startmotorn, som ibland kallas en tändare. Vanligtvis dessa ser ut som en knapp på grillen. När den trycks in, en liten hammare träffar en speciell material som blir elektriskt laddade genom påtryckningar. Detta snabbladdning ger en gnista som i sin tur ljus gasen går in i brännaren. Vissa tändare på avancerade modeller av grillar är knoppar som orsakar en gnista för att hoppa mellan två elektroder.

Över brännaren är ett hinder, som ibland kallas strålande. Avsikten med dammen är att absorbera en del av värmen från brännaren och distribuera ut det jämnt till matlagning ytan. Dessa gasgrill delar ger också ett extra skydd för brännare, eftersom fett kommer att droppa ner på dessa först. Detta innebär också att de måste bytas ut ibland oftare än en brännare. Vissa grillar använda lavastenar eller keramiska briketter, medan andra använder mer hållbar metall hinder.

hällen är en metall galler som flyter över brännaren och barriären. Mat placeras på gallret och lämnar efter sig det vackra mörka crisscrossed mönster i samband med grillning. De kan vara tillverkade av olika material såsom gjutjärn, porslin belagda gjutjärn, rostfritt stål, porslin belagt stål eller vanligt stål.

Var och en av dessa delar gasgrill är en integrerad del av att göra ett hem grill lätt och effektiv att använda. Regelbundet underhåll och utbyte av delar gasgrill kan hjälpa en i många år. Med alla delar arbetar tillsammans, en gasgrill kan säkerställa en stor grill som helst på året.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.