Vilka är de olika typerna av Vinyl Blinds?

Blinds är ett slags fönster som täcker den har vertikal eller horisontell lister. Detta innebär att inte bara de blinda flyttas uppåt eller nedåt eller från sida till sida, om de är vertikalt utan även lister kan vara vinklade i olika riktningar, för största möjliga ljus, blockerar ljuset och ge privatliv, och uthyrning i varierande mängder av ljus för olika delar av ett rum. Denna nivå av kontroll gör persienner annorlunda nyans, som är fast material som bara kan flyttas upp och ner. Persienner kan tillverkas av en mängd olika material, inklusive metall, trä, tyg eller vinyl.

Vinyl persienner kan kosta mindre än trä persienner, men vara lika effektiva. För att kombinera utseende eller trä med lättskött alternativ och minskade kostnader för vinyl, vissa tillverkare har en "faux trä", "träfibrerna," eller på annat sätt märkta produkten som försöker fånga utseendet av trä med vinyl lister. Vinyl persienner kan också visa sig vara mer hållbart än metall, särskilt i badrummet, till exempel, där rost kan vara ett problem med metall persienner. De är också lätta att rengöra och finns i en mängd olika färger.

Vinyl persienner finns i både vertikala och horisontella former. När stavarna är tunna, kan de kallas mini mörkar eller mikro blinds. Det finns också vinyl persienner som är av den typ som kallas "fast mörkar", som rulla upp, i stället för hiss med en sladd, som horisontella ribbor, eller dra åt sidan med ett trollspö. Detta är ett annat sätt att betrakta rullgardinen. Det finns även persienner med en sladdlös hiss och även motoriserade kontroller som kan fästas på en timer eller fjärrstyras.

En av attraktionerna i vinyl blinda är förmågan att kombinera den med annan fönster-Utsmyckning funktioner för en mängd olika utseende. Till exempel kan flera uppsättningar av persienner monteras på en enda överlist. Detta ger ännu mer flexibilitet att anpassa ljuset vara precis hur du vill ha det. En blackout privatlivet liner kan monteras tillsammans med persienner, som kan bistå i att ge integritet och mörkare i rummet när någon är önskvärt.

Färgen på duk band som används i horisontella persienner kan valt att accent den spjäla färg eller flera färger slat kan kombineras i en enda blind. Det finns också vinyl persienner med strukturer eller mönster, vilket ytterligare utökar dina alternativ. Ett tyg kant band kan läggas till, och vinyl blinda kan kopplas ihop med en valens eller taklist också. Specialty former som en styltiga båge, kan beställas för fönster med unika konfigurationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.