Vilka är de olika typerna av Shoe reparerar?

Nästan alla har en favorit par skor som de inte vill skiljas. Är dock verkligheten den att skorna inte slits ut, eller åtminstone delar av skor slits ut snabbare än andra. Lyckligtvis är det ibland möjligt att reparera delar av skor och därmed förlänger livslängden som gynnade par skor. Här är några exempel på sko reparationer som är relativt vanliga.

Det kanske mest typiska av alla typer av projekt Shoe Repair är att ersätta hälarna. Både män och kvinnor tenderar att bära ner klackarna på skor med mer ofta än någon annan del av skor. Ofta slitaget på hälen är en avrundning av kanterna på hälen, ett tillstånd som inte bara är mars utseendet på skor, men också kan göra det lättare att halka på våta trottoaren. Lyckligtvis ta bort och ersätta en häl är en relativt enkel och billig exempel på sko reparationer. Den reheeling process tar bara några sekunder, förutsatt att skomakaren har rätt klackarna i lager.

Tillsammans med klackar, skosulor också är vanligt i behov av reparation innan någon annan del. Sulorna slits oftast ut snabbare längs bollen i fötterna, skapar hål som låter fukt och grus i skon. Samtidigt som ersätter den enda är en lite mer detaljerad än ersätta en häl, skoaffärer är väl förtrogna med sko reparationer av denna typ och kan oftast åter ensam ett par skor i en dag eller två.

tår på skor är ett annat område som kan slitas ut lite snabbare än andra. När tårna hela tiden skaver mot insidan av skon, kan de försvaga slutligen material och börja att orsaka sprickor längs utsidan av tån regionen av skon. Det är möjligt att stärka detta område och täta sprickor. Detta är dock en skoreparationer projekt som kan vara lite svårare att hantera och kommer att kosta mer än andra typer av sko reparationer. Det är en bra idé att se till kostnaderna inte överstiger det totala värdet av skor.

Det område av skon som täcker vristen kan kräva reparation i mer än ett sätt, beroende på utformningen av skon. För slip-on mönster, bandet av elastiska hittades under tungan kan dela upp tiden. När detta händer, kan livslängden på skon förlängas med ersättas det elastiska bandet med ett nytt avsnitt. Snörhålen som skyddar hålen för skosnören kan också lossna, så att skosnören att gnida ständigt på läder eller annat material som används för skon. När öglorna inte ersätts, kan detta orsaka hålen börja expandera och till slut skadar både utseende och passform på skon. Samtidigt som ersätter det elastiska bandet på slip-on skor är något billigt, som ersätter den snörhål på spets-up-skor kan vara kostsammare.

med någon typ av sko reparationer, är det en god idé att få en uppskattning av kostnaden i samband med reparation. För billigare skor, är det ofta ett bättre alternativ att helt enkelt köpa ett par nya skor. När en välgjord och kostsamma par skor är i behov av reparationer är det en god chans att investera pengarna i reparationen kommer att bli mycket mer kostnadseffektivt än att köpa nya skor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.