Vilka är de olika typerna av Redwood träd?

Det finns åtta olika typer av redwood träden som faller fyra familjer, två av dessa familjer är barrträd och två som lövträd. Den första familjen redwood träden som vi kommer att täcka är den största familj, Cupressaceae. Familjen Cupressaceae är befolkat av barrträd och består av fyra olika träd. Sequoia sempervirens , även känd som "Kust Redwood," Metasequoia glyptostroboides eller "Dawn Redwood," och Cryptomeria japonica , som är mer allmänt kallas "Sugi" är alla redwood träd i barrskog Family Cupressaceae. Det finns ett fjärde träd i denna familj. Den fjärde träd är Sequoiadendron giganteum, som går under två olika namn. Det kallas både "Giant Sequoia" och "Sierra Redwood. "

Den andra barrträd familjen redwood träden är Family Pinaceae. Denna familj innehåller endast ett redwood träd, Pinus sylvestris . Den Pinus sylvestris kallas "Tall". Inom trä-affärer, är detta träd helt enkelt kallad "furu. "

Nu kommer vi till de två lövträd familj redwood träden, varav ingen är så stora som Family Cupressaceae. Familjen Fabaceae innehåller endast två Redwoods. Familjen Sterculiaceae, liksom barr Familj Pinaceae, endast omfattar en furu. Inom familjen Fabaceae är Caesalpinia sappan , som också är känd som "Ostindiska Redwood" eller "Sapanwood träd", och Caesalpinia echinata , som är känd både som den "sydamerikanska Redwood" och "bresiljeträ trädet. " I Europa är Caesalpinia sappan också ibland kallas "brezel trä. " Den andra broadlead familj av träd, Family Sterculiaceae omfattar Trochetiopsis erythroxylon , som är mer känd som StHelen Redwood.

Som du säkert kan gissa av namn, är redwood träden finns på många platser runt om i världen. Den bresiljeträ träd, till exempel, är hemma i Brasilien. Giant Sequoia, för ett annat exempel, växer främst i Kalifornien. Det är känt även som "Sierra Redwood" eftersom det främst växer i den västra bergskedjan Sierra Nevada i Kalifornien. Eftersom trädet anses vara hotade, det har odlats i Europa, Kanada, Australien och Nya Zeeland.

Sugi träd är dock hemma i Japan. Även om det inte medlem av cederträ familj, är Sugi kallas ibland "japansk Cedar. " Skottarna Pine finns på många platser runt om i världen inklusive Irland, Storbritannien, Sibirien, och Portugal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.