Vilka är de olika typerna av Outdoor Carpet?

utomhus matta säljs i olika typer. Högen, stöd och kvalitet av matta som krävs för ett område ute beror på vad utomhus matta kommer att användas till och vilken typ av problem det behövs för att lösa. Till exempel i områden där fukt kan vara ett problem, är marin utomhus mattan installeras ofta.

Marine utomhus matta tillverkas vanligen med en olefin ytskikt och en gummi baksida. Baksidan på marina mattor är utformad för att hålla vattnet i stället att låta den läcka ut på golv. Marin matta är döpt efter dess primära användning på båtar och släpvagnar båt, men indoor-outdoor marina mattor kan även monteras inomhus, t. ex. i källare där fukt är ett problem. Marin matta är också praktiska i garage, på uteplatser och runt simbassänger. Den finns i subtila mönster eller i vanliga färger såsom mörkare nyanser av blått, grönt och rött och guld, grå och bruna.

Olefin är en syntetisk harts material som också kallas polypropen. Olefin är känd för sin seghet och egenskaper som är färg, smuts, blekning och mögel-resistent samt snabbtorkande. Populära för användning i bostäder, marina och industriella utomhusbruk matta kan olefiner mattor vara en klippa och slinga eller en hög typ. Klipp och slinga mattan funktioner mattor fibrerna placeras enligt slingor som har förseglats med en beläggning på stöd för att hålla formen på loopar. Matta skapas på samma sätt som den klippa och slinga metoden, men toppen är rakat så att endast enkla, icke-loopas fibrer kvar.

Gräs matta har gröna eller neutral tofs-liknande fibrer sker till ser ut som en gräsbevuxen gräsmatta. Denna typ av utomhus matta är vanligtvis färgbeständig samt fläck-resistenta och finns i olika kvaliteter. Lägre kvalitet gräs utomhus mattor är vanligen lämpligt för täckta utomhusanläggningar, medan högre kvalitet gräs mattor är gjorda för att stå upp mot upptäckt utanför områden. Gräs utomhus matta är populärt för användning på golf hemma bakgård kurser samt på uteplatser och i skjul.

Till skillnad från marina utomhus mattor som brukar passform och sedan limmas ned med marina matta lim, gräs utomhus matta finns i plattor med ett skal och sticka stöd. Dock kan dessa plattor inte har marina underlag, så de inte kan rekommenderas för fukt eller utsatta utanför områden. Högkvalitativ typer av gräs utomhus mattor med marina stöd rekommenderas om mattan behövs för avslöjats områden utomhus eller fuktiga ställen inomhus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.