Vilka är de olika typerna av Innerpositioner?

En inre dörr är en dörr som inte ger tillträde till utsidan av ett hem eller byggnad. Garderob dörrar, sovrum dörrar, badrum och dörrar kontor anses alla vara innerdörrar. Det finns flera olika typer av innerdörrar, av vilka många används i både bostäder och kommersiellt byggande.

Standard innerdörrar är helt enkelt ett stycke dörrar som passar en öppning och är monterade på gångjärn på ena sidan av öppningen. De svänger ut eller in i ett rum, beroende på installationen, och kan rymma en inre dörrhandtaget, som kan låsas inifrån rummet. Vissa standard innerdörrar massivt trä, men många är ihåliga. De kan färgas eller primas och målas. En sex-panel dörren är också en vanlig dörr, men med försänkta paneler till som ett designelement.

En annan typ av dörr är bi-faldig dörren. Bi-faldig dörrar är en av de mest populära typer av innerdörrar som används för garderober och mellan två ofta använda rum. Bi-faldig dörrarna är två dörrar gångjärn tillsammans att vika in i varandra. De är monterade på ett spår som hänger från huvudet, eller topp, för öppnandet. En öppning kan hålla en enda bi-faldig dörr eller två dörrar som möts i mitten. De är ett populärt val för när de öppnas, är det mindre intrång i det utrymme än vanliga dörrar. Utformningen av bi-faldig dörrar kan vara fast, luftningsgaller, eller en kombination av båda. Det finns också sex-panelade bi-faldig dörrar för extra design. Bi-faldig dörrar är i allmänhet inte användas för områden som kräver privatlivet, såsom badrum.

Luan dörrar har dörrar som är monterade från ett spår i toppen av öppningen. Att öppna hus två dörrar som kan skjutas, en efter den andra. Luan dörrar som vanligen används som garderob dörrar och de tar upp någon ytterligare utrymme i rummet när de öppnas. Förbjuds emellertid sin konstruktion båda sidorna av garderoben vara tillgängliga samtidigt, vilket minskar öppningen halv gång installerat.

Pocket dörrar innerdörrar att glida bort från öppningen och in i väggen. De är mycket populära, särskilt i nyproduktion, eftersom de ger en öppning för att vara helt öppet utan krav på utrymme. De kan låsas, och därmed arbeta för alla rum. Men ersätter innerdörrar med ficka dörrar är mycket mer omfattande än någon annan typ eller utbyte. Det måste finnas en icke-bärande väggar tillräckligt bred för att hysa dörren bredvid öppningen och den befintliga utformningen måste rivas ut och ersättas med inramning som kommer att rymma fickan dörren.

Oavsett om du genomgår nybyggnation eller ombyggnad ett befintligt hem, det finns många sorter av innerdörrar som ger ditt rum eller utrymme rätt utseende och fortfarande tjäna sitt avsedda syfte.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.