Vilka är de olika typerna av Hand Mixer?

Det finns flera typer av hand blandare tillgängliga och dessa ska inte förväxlas med stativ blandare. Med stativ blandare, är mixer eller visp knivar monterade på ett stativ och släppa direkt i en skål. Dessa tunga köksredskap kräver inte hand innehav, och vissa av dem är avsedda för mycket stora uppgifter som att knåda bröd deg eller svänger ihop vissa typer av styva cookie degen. Mest hand blandare har inte samma typ av makt, men är fantastiska för massor av vardagliga bakning och tillämpningar matlagning. De kan också vanligtvis förvaras i en låda när den inte används, medan större stå blandare tar upp mycket mer utrymme och kan vara opraktiskt när disk utrymme eller lagring valmöjligheter är begränsade.

Människor kan notera ett fåtal typer av hand blandare att välja mellan. En mycket gammaldags sortera är eggbeater. Detta är inte drivs elektriskt och kräver hantera vända för att göra två vispar spinn och slå ägg eller andra ingredienser. I miljöer där el inte finns tillgängligt, eggbeaters har fortfarande sin plats. Det är inte en dålig idé att ha en på sidan, där det kan vara användbart i ett plötsligt strömavbrott, för utflykter eller på semester till rustika lokaler.

De två vanligaste typerna av hand mixers som gör beroende av elektrisk ström är helt enkelt kallas hand mixer och mixerstaven. De flesta blandare har två blad att snurra, och har olika hastigheter. Knivarna är löstagbara och tenderar att vara tål maskindisk. Däremot är det mixerstaven i allmänhet ett enda snurrande anordning, som ändå kan visa sig användbara i olika situationer. Den kan också fungera som en mixer i vissa fall och gör saker som shakes eller soppor mos.

Av de två typerna av sidan blandare, två blad mixer är vanligast, och tenderar att ha större nytta. Hand blandare kan lätt blanda kaksmet, göra maräng, vispa grädde eller skapa glasyr. Blade typer kan variera i form och material. Vissa är gjorda av tunga plast, och dessa kan inte vara lika användbar vid blandning mycket varmt eller kokande ingredienser. Metal bladen är vanligare och de kan ha en traditionell form tråd piska, som liknar en visp, eller de kan ha flera samverkande delar som ger massor av utrymme för luftning.

Det enda blad mixerstaven har kanske inte riktigt så många ansökningar som olika typer av hand blandare. En del inte kommer med vassa blad tillbehör som kan användas hugga nötter och de kan lätt piska grädde eller äggvita. De brukar inte göra så bra jobb att blanda ihop stora kakmix dock, men de är ganska ofta små och lätta att förvara.

En sentida Förutom de typer av hand blandare, som kan visa sig mycket bekväm är den trådlösa hand mixer. Beroende på utformning, snoddar på blandare kan vara en absolut olägenheter. De flesta trådlösa typer har ett och samma blad, men kan komma med en rad olika blad. De kanske inte är riktigt lika stark, och de behöver förvaras i en vagga så de är fullt laddade och klara för användning. Men många känner att de är en betydande förbättring på äldre stilar för att de saknar de där jobbiga sladden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.