Vilka är de olika typerna av Gips struktur?

Nästan varje hem innehåller väggar som är gjorda av olika typer av drywall textur. Inte bara är drywall mångsidig, är det också ett bra sätt att piffa upp alla innerutrymmen. Det finns olika typer av drywall texturer inklusive slät och grov yta. Den typ av drywall textur som du väljer kommer att avgöra det övergripande utseendet på ditt hem.

Gips är även känd som gipsskiva, vägg ombord, gipsskivor, Gibraltar styrelse, GIB vägg eller sheetrock ®. Även namnet på materialet kan förändras beroende på var du bor, är det själva materialet samma. Inom Nordamerika, är drywall textur graderas enligt den skala som skapats av den amerikanska Gips Association. Denna skala innefattar fem olika drywall texturer som bestäms beroende på vilken typ av vägg i beaktande.

Level 0 indikerar drywall som ska installeras utan tejp gemensam eller förening. Nivå 1 anger drywall som ska installeras med drywall gemensamma band. Nivå 1 väggar i allmänhet dolda ur sikte. Nivå 2 Gips används även när en vägg är att vara utom synhåll, och denna typ av drywall installeras med hjälp av bandet gemensamt. Den största skillnaden mellan nivå 1 och 2 är att nivå 2 drywall inte har så många märken som nivå 1 drywall.

Level 3 Gips är reserverad för väggar som kommer att vara i vanlig mening men dessa väggar också omfattas av tjockare färger. Alla typer av färg eller glansiga kommer lätt att omfatta denna typ av vägg. De flesta bostäder ingår Nivå 4 gipsvägg, vilket är en typ av gips som har blivit fullständigt slipas och jämnas. Denna typ av ytan är perfekt för alla färg-och finish, eftersom gemensamma band och sammansatta inte kan ses.

Villaägare som planerar att täcka sina väggar med blank färg bör överväga Level 5 Gips. Denna typ av finish var avsedd för väggar som kommer att utsättas för direkt solljus, och täckt med högblank färg. Det finns många typer av texturer som kan appliceras på väggar. De murar som har slutat använda Nivå 4 eller 5 kan lätt täckas med någon textur teknik önskas.

mursleven, sprayer, färger rullar, svampar och andra drywall verktyg konsistens finns på järnhandeln. Strukturer allt från släta till snurras och nya texturer håller uppfann hela tiden. populära texturer inkluderar Perlit, apelsinskal och Slip murslev. Alla dessa strukturer skapar en ojämn utseende som liknar små sandkorn. Den drywall textur som du väljer är i första hand din känsla för stil, men den typ av gips som du installerar är avgörande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.