Vilka är de olika typerna av Dörr PATTAR?

Door PATTAR är fixturer knutna till dörren av en bostad, avsedd att rädda knogarna av människor som kanske knackar för att bli antagen. De består av två delar, en platta som fästs på dörren och en bifogad gångjärn bit, ofta en slinga, som kan lyftas och knackade mot plattan. Dörr PATTAR kan variera i storlek från den lilla metall fixturer, ofta försedda med titthål för att se vem som är utanför, som är lämpliga för lägenheter, till stora, påkostade mässing visar featuring ett lejonhuvud som innehar knackar ringen.

Har din dörr behöver en gnällspik? Om du redan har en dörrklocka, kan dörren PATTAR vara överflödig, men de flesta vill ha en dörrkläpp för sitt utseende snarare än dess funktion, så det är verkligen en smaksak. Dörr PATTAR vanligtvis metall för hållbarhet, men detta kan variera mellan de vanligaste mässing fixtur till järn, tenn och rostfritt stål.

Du verkligen inte kommer att kunna berätta hur din dörrkläpp kommer att ljuda tills dörren är fäst på din dörr, men anser att sammansättningen av din dörr. De flesta hus har ihålig metall dörrar, och en stor tallrik med en enorm knocker gör blomstrande ekon träffad. Om du har en massiv dörr, är detta ett mindre problem.

Du kan hitta dörren PATTAR att komplettera alla inredningar. Om ditt hem är en mini-herrgård, kan du gå säkert för den friherrliga utseende. Ett lejonhuvud som innehar mässingsbricka, eller en grip, till exempel inte skulle se på sin plats. Tänk heraldiska. Å andra sidan kommer om du bor i en kolonialtiden bondgård, ett stort lejonhuvud åtlöje. Gå till en enkel ring.

Du kan också använda dörr PATTAR att meddela din tillhörighet eller fritidsintressen. Samlar du drakar? Delta ansamlingar av Trollkarlen från Oz eller Star Trek-entusiaster? Tror på älvor? Du kan hitta dörren PATTAR att förkunna din excentricitet till hela grannskapet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.