Vilka är de olika typerna av Attic Access?

Det finns många val och stilar i vindstrappan, stegar, dörrar och entréer. Att ha tillgång till en vind för att användas som en bonus rum eller lagringsutrymme ger mervärde till ett hem eller kontor. På samma sätt skapar tillgång till en vind som är både säker och energieffektiv är lika viktigt för alla byggnaden.

Den vanligaste typen av vinden tillgång stil är vinden stege och lucka system. Denna typ av vinden tillgång framhävs av ett antal pull-down trä och trappor metall som är dold av ett tak lucka. Taket lucka är vanligtvis stora som en dörr och fastställs inom en infälld panel. När taket luckan sänks, är de åtgärder avslöjas och kan sänkas till golvnivå. Då användaren klättrar uppför trappan till vinden utrymme.

En annan typ av vinden tillgång vinden trappa. Denna trappa är inbyggd i sidan av ett rum eller hall och leder till en stor halvfabrikat eller färdiga taket vindsutrymmen. I vissa fall kan vindstrappan tillgång vad som är känt som en "groda", eller ett färdigt rum som är beläget under en garage. I vissa byggnader, leder vinden trappa till en vind som är omvandlats till ett loft område.

Attic steg kan variera i material från enkla trä vinden stegar till mer komplexa metall och trä strukturer. Attic tillgång kan ges av en spiraltrappa som tar mindre plats som ger vertikal tillgänglighet till ett rum eller utrymme. Attic tillgång kan också vara dolda bakom dörrar, i rum eller en yttre tillgång av byggnaden.

När du installerar eller byter en vind tillgång är det viktigt att välja en stil som bäst fungerar för den typ av användning det kommer. Om vinden kommer åt bara ibland, då en mindre omfattande system kan användas. Om vinden kommer regelbundet dagligt bruk eller tyngre trafik, sedan välja en mer komplicerad eller robust system för tillträde som tål den här typen av användning är avgörande.

En annan viktig fråga med en vindsvåning tillgång är hur väl den hanterar flödet av energi i byggnaden där den är belägen. På grund av de installeras i taket där värme eller kyla luften kan komma, måste vinden lucka eller dörr har tillräcklig isolering för att minska energislöseriet. En vind luckan ska vara enkelt att komma åt, men inte en öppen fråga.

Slutligen en ofta problem med en vindsvåning tillgång är säkerheten. Detta är särskilt viktigt i bostäder och kontorsbyggnader där en vind tillgång kan användas av obehöriga att komma in i strukturen. Om vinden tillgång ligger längs en yttre mindre trygga väggar i byggnaden, då en säkerhetsfunktion som en invändig låsning eller larmsystem som kan installeras för att förhindra inbrott.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.