Vilka är de olika Water Filtration System?

Water Filtration system används för att omvandla kranvatten till det som är säkert att dricka. Beroende på ditt område kan ditt kranvatten innehåller bly, giftiga metallsalter, hormoner, eller bekämpningsmedel, och andra mikrober. Det aer flera typer av system vattenfiltrering tillgängliga för att möta behoven hos varje hushåll. De olika systemen inkluderar, men är inte begränsade till, kol vattenfilter, destillatörer vatten, keramiska vattenfilter, omvänd osmos och ultravioletta filter för vatten.

Charcoal vattenfilter finns i tre typer: kol block, impregnerat aktivt silver kol och micron betyg. Carbon blocket är den bästa formen av kol vattenfilter, men det har en långsam flöde. Aktivt silverimpregnerat kol ger en bakterie dödande förmåga att kolfiltret. Charcoal vattenfilter med en mikrometer grad av en eller lägre förhindrar Cryptosporidium och Giardia kommer in i dricksvattnet. Undergång med dessa system vattenfiltrering är att de inte ändrar vattnets pH-värde, dvs om vattnet är surt före filtrering, kommer det att vara efteråt också.

Vatten destillatörerna är bekväma, eftersom vissa är storleken på kaffekannor, vilket innebär att de passar bra på köksbänken. Denna typ av vattenfilter kokar vattnet, ta bort alla föroreningar, sedan kör den genom ett kolfilter. Det är överförs därefter till en kanna, där det kan förvaras i kylskåp. Undergången att destillerat vatten är att det tar bort alla de mineraler som är nödvändiga för kroppens immunförsvar och metabolism.

En keramiska vatten filter är en patron som passar på en bänk filter. Vissa av dem vattenfiltrering har ett poröst keramiskt yttre skal med nano-silver byggd för att ta bort tillräckligt med föroreningar att göra det bakteriologiskt steril. Undergång till detta filtreringssystem är att den har en långsam flöde och den får inte bort kemiska föroreningar.

Omvänd osmos filtrerar dra vatten genom ett mycket litet membran som fungerar som ett filter. Den kan konvertera smutsigt eller salt vatten för att rena dricksvatten. Precis som destillerat vatten ändå, tar bort det nödvändiga mineraler din kropp behöver för att fungera. Den långsiktiga dricka vatten som har löpte genom en omvänd osmos filter rekommenderas inte av många läkare.

Ultraviolett strålning system använder en högfrekvent ljus för att döda levande organismer i vattnet . Detta vatten filtreringssystem används inte mycket i USA, men de är vanliga i hotell i tredje världens länder. Detta är ett mycket effektivt system, men utan konstant labbet analys kan det inte garanteras att det alltid fungerar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.