Vilka är de bästa tipsen för Skylight installation?

Installera ett fönster i ditt hem är en sak, men skylight installationen är mycket svårare. Det finns flera tips som hjälper hem förbättring aficionados avgöra om takfönstret installationen är en uppgift som de vill gräva i, eller i andra hand, om de vill anlita en professionell. Tid, ansträngning, balans och känsla för detaljer är viktiga innan hopp i det här projektet.

För det första anser storlek takfönster, desto större det är desto mer arbete i projektet kommer att innebära. Om Skylight är bredare än 13? inches (34,9 cm), då projektet kan också innebära skära genom ett tak ås. Skära genom ett tak bjälke gör att det finns mycket mer detaljerade och tekniskt arbete framöver. Till exempel, om taket överliggare skärs så att en del av taket måste omarbetas så att strukturen inte kommer att äventyras. Nya perspektiv på taket innebär en fördubbling av takstolarna på vardera sidan av öppningen för takfönster och inramning i dubbla rubriker över och under öppning, också.

Detaljer är mycket viktiga för takfönster installation. Öppningen i taket, vinden golv och tak måste vara exakt anpassad. Om de stämmer dåligt, kommer skylight passar inte in i stället och felet kommer att kräva mycket mer tid och pengar att rätta till.

När en början skapar öppningen, börja på taket. Skär genom bältros och den underliggande plywood. Det enklaste sättet att börja är att använda en cirkelsåg och gör en djupdykning skära genom taket. Med andra ord, ta cirkelsåg och vila tån på sågen mot taket. Starta sedan sågen och långsamt sänka bladet i bältros och plywood på taket-samtidigt som kniven snurrar.

Nästa del av takfönster installationen är svårt, med balans och styrka. Även efter de nedskärningar som görs med cirkelsåg kommer plywood kan spikas fast på ett center taksparre. Det är viktigt att ta bort plywood från överliggare, samtidigt som perfekt balans. De flesta takfönster väger mellan 35 och 125 pounds (från 15,88 till 56,7 kg). Återigen kräver tyngd och skrymmande av takfönster balans och styrka för att få takfönster på taket för installation.

Läckande är alltid ett problem med takfönster installation. För att förhindra läckor är det tillrådligt att sätta mig papper, blinkande och till och med bältros på plats runt takfönster. Dessutom bör isolering också övervägas. Isolering kommer att förhindra onödiga energiförluster från hemmet, och det kan också förhindra kondens från att utvecklas.

Slutligen, mot bakgrund axeln mellan rummet och taket måste vara väl utformade, drywalled och till och med färdiga. Dessutom kommer en av axeln väggarna har en lutning som gör slutbehandling lite mer komplicerat. För mer detaljerade tips eller instruktioner, är det bäst att konsultera en expert inom området för takfönster installation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.