Vilka är de bästa tipsen för Gips Finishing?

När nya drywall har hängt är det dags att gå vidare till drywall efterbehandling. En erfaren handyperson kan avsluta en medelstor rum fullt av gips i cirka två timmar, medan det kan ta en novis två gånger den tiden. Allt som behövs är några drywall tejp eller gemensamma band, gemensam förening, sandning mesh eller 200-slippapper, knivar Gips och en stolpe slipmaskin. Gips efterbehandling är processen för inspelningen och lägga gemensamma föreningen i sömmarna mellan skivor av gips. Det finns många användbara tips och tricks för handeln som kommer att göra alla hem drywall avslutande projektet verkar professionell.

Gips efterbehandling kan vara lite tidskrävande, eftersom att göra det ordentligt, är det en tre-rock process och varje lager ska torka i 24 timmar innan nästa skikt appliceras. När det första skiktet av gemensamma förening sprids längs sömmarna av drywall det borde handla om sex inches (15,2 cm) bred. Det är därför bäst att använda en sex tum (15,2 cm) kniv. Kniven kommer att sprida det sammansatta bäst om kanter är rundade så det kommer inte att skära in i Gips. Då är det drywall bandet placeras över föreningen för att förhindra sprickbildning och för att dölja sömmarna.

Med drywall efterbehandling kan drywall bandet antingen papper eller glasfiber nät. Om det är glasfiber, kommer det att sticka på egen hand och är relativt lätt att arbeta med. Glasfiber tejp är tänkt att användas med en stark, snabbtorkande förening som är gjord av ett pulver. Eftersom snabbtorkande, pulver-baserad gemensam förening är komplicerat att använda, personer som är nya på gipsvägg efterbehandling bör hålla fast vid en färdigblandade gemensam förening och använder papper drywall tejp. Dessutom bör tejpen tillämpas som ett enda stycke och ska tryckas in i föreningen var 12 inches (30. 5 cm) för att förhindra den från att halka och rynkor.

När det första lager gemensam förening, vara säker och omfatta alla skruvar eller spikar i Gips. Det är också ett bra tillfälle att päls hörnen med ett tunt lager av substansen. Papperstejp är lättast att använda för hörn, också. Vik en remsa av papper tejp på mitten, och placera den högst upp i hörnet gemensamma och tryck in den i våta gemensamma föreningen var 12 inches (30,5 cm) eller så. Slutligen, dra kniven muren, jämna bandet. Detta förslag låter tejpen i hörnet låg platt och kommer att ta bort överflödig gemensam förening.

Den andra skikt av gemensamma föreningen är sprida lite bredare än det första lagret. Den bör omfatta det första skiktet av gemensamma förening och drywall bandet till ytterligare dölja sömmarna, men bör det också fjäder ut i Gips. Det andra lagret skall tillämpas först efter det första lagret har fått en chans att torka över natten. En åtta tum (20,3 cm) drywall kniv ska användas för detta päls. Dessutom kan ett andra lager gemensam förening som appliceras över spikar och skruvar och ett andra lager förening kan läggas till hörnen på samma sätt som den första pälsen.

Den tredje lager sammansatta bör tillämpas så att det handlar om 12 inches (30,5 cm) bred och bör smörjas ut så att den gradvis smälter in i Gips. Det bästa är om föreningen är något urvattnas eller om en speciell finish-coat gemensam förening används. Det kan också tillämpas på skruvar, spikar, sömmar, och hörn med en 12 tums (30. 5 cm) kniv. Det är viktigt kanterna av den våta sammansatta fjäder ut tills de smälter perfekt med Gips. När detta skikt har torkat, kan eventuella brister jämnas med en fuktig svamp eller kan slipas med slippapper mesh eller 220-slippapper.

Till sist, om stora områden, såsom tak, behöver slipas, använd en enkät slipmaskin. Det är en stolpe med en dyna på slutet att hålla sandpapper. Håll bara upp till taket och köra den längs sömmarna i taket. Följ dessa tips och drywall efterbehandling kan vara något alla kan göra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.