Vilka är de bästa tipsen för Garage organisationen?

Om ditt garage är så rörigt att man inte kan gå igenom det, än mindre parkera en bil i det, kan det vara dags att överväga att omorganisera ditt utrymme för att göra garaget en användbar del av ditt hem igen. Garage organisation kan ge dig det utrymme du behöver för att inte bara lagra dina sällan använda saker, men också att inrätta en verkstad, ett litet kontor, lekrum, eller ens ett TV-rum. Men börjar enkelt med steg ett: rensa upp och kasta ut.

Garage organisation bara händer när du väl har listat ut vad hör hemma där och vad som inte. Därför startar processen genom att städa ut alla de saker du inte längre använder och kasta ut dem, ge dem till välgörenhet, eller på annat sätt bli av med dem. När du har listat ut vad som fortfarande hör hemma i ditt garage, är det dags för ditt garage organisation. Starta högt och arbeta dig ner låg. Saker du sällan använder men inte vill bli av med kan gå på höga hyllor, eller de ens kan hängas från taket. Om du sällan använder dessa poster, så kommer det inte vara så svårt för dig att dra ut på stegen för att få dem en eller två gånger om året du behöver dem.

Gå till en järnaffär och köpa flera skruvad i cykel krokar. Även om dessa är användbara för att hänga cyklar på väggarna, de är också bra för att hänga ett antal andra objekt, t. ex. solstolar, SND eller skidor annan sportutrustning. Dessa är lätta att installera krokar kommer att göra väggarna i ditt garage ett mångsidigt utrymme som rymmer ett antal artiklar.

Skåp i ditt garage organisation planen kan några av de mest värdefullt utrymme. Använd dem för objekt som du inte vill utsättas för smuts och fukt som kan dras in av din bil eller motorcykel. Poster såsom kläder, mat och vissa verktyg kan bosätta sig i ditt skåp. Det kan hjälpa att dela upp ditt skåp efter vad de håller: ett skåp för mat, en annan bara för kläder, en annan bara för verktyg, en annan för färger och fläckar. Var noga med att hålla kemikalier eller andra skadliga ämnen borta från livsmedel.

Beroende på storleken på ditt garage, kan du kanske sätta ett litet kylskåp där ute. Detta kan komma till hands när kylen i huset fylls till brädden, eller om du är värd en fest och måste hålla kylda drycker. Kom ihåg, kylskåp tar upp plats och el, vara så säker på att granska dessa faktorer i ditt garage organisation. Om ett kylskåp inte finns med på listan av behov, försök att installera ett system av metall hyllor. De är billiga, lätta att montera och finns i en mängd olika storlekar. Stuva din verktygslådor och elverktyg på nedre hyllorna och låda juldekorationer uppe.

Nyckeln till framgångsrik garage organisation är det första steget, att bestämma vad du behöver och vad du inte gör det. En bra rengöring kan vara så långt du måste gå, eftersom många av oss tenderar att dungen våra garage med våra tillhörigheter, och sedan glömmer vi dem. Du kanske trodde att du behövs som andra par används pjäxor tio år sedan, men i dag är förmodligen föråldrade och redo för en donation till scouterna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.