Vilka är de bästa alternativen för Natural Flooring?

Natural golv är det bästa alternativet för dem som är intresserade att klara av miljön. Naturliga, icke-giftig golv är också en elegant och sofistikerad val för många olika inre utrymmen. Den bästa typen av naturliga golv för ett särskilt rum beror på färgschema, stil, budget-och underhåll av husägare.

Cork golvplattor är en idealisk naturlig golv alternativ för kök eftersom de erbjuder bra dämpning. Cork, som är tillverkad av korkek träd bark, har en intressant konsistens samt en naturlig kemikalie som motstår skadedjur och mögel. Förseglad kork är bra för badrum, oförseglad kork får aldrig installeras i områden som är utsatta för fukt såsom källare. Cork golv kräver en hel del underhåll som behöver regelbunden sotning och återförslutning samt lackering att behålla sin glans.

Bamboo är förknippad med grönt golv alternativ eftersom det växer mycket snabbare än träd som används för trägolv, så det fyller på sig snabbare i miljön. Underhåll är ganska enkelt med bambu golv som bara dammsugning plus fuktig uppsamlingsöverföringar är oftast behövs. Bambu golv kan bli skadat av hundens spik eller högklackade skor. Det finns också inte så många färgalternativ för bambu golv som det för trä.

Trägolv är perfekt för alla rum i ett hem eller kommersiella lokaler förutom att de inte står upp bra sällskapsdjur samt laminatgolv gör. Annat än att utseende och konsistens av verklig trägolv som spikas på i sektioner kan inte jämföra med skivor av laminatgolv som består av fotografier av trä belagd med akryl. Förnybar trägolv är ett miljöanpassat och ett rustikt elegant alternativ. Förnybar lövträ innebär att skogen träd att virket kom från förnyas med fler träd som växer för att ersätta de som används.

Linoleum är ibland inte betraktas som naturliga golv alternativ eftersom människor tenderar att förväxla den med vinyl golv. Men linoleum, som inte bör installeras i områden som är utsatta för fukt, är naturligt golv som gör ett bra alternativ för dem som har en budget. Linoleum är tillverkad av en blandning av naturliga föremål såsom harts ur tallar och kork pulver från ekar samt kalksten damm och linolja. Eftersom linoleumgolv plattor finns i många olika färger, kan plattor ordnas för att skapa slående mönster i golv. Ett nytt linoleumgolv kan ha en linolja lukt i början, men lukten försvinner vanligtvis efter en månad eller så.

stengolv tenderar att vara hal och den ofta fläckar lätt. Stone är en naturskön golvmaterial även om det kan bli dyrt. Skiffer är ofta ett bra alternativ för ett stengolv eftersom den inte är så halt eller så dyr som annan sten golv och det tenderar att bli mer fläck-resistent. Skiffer plattor finns i ljusare eller mörkare nyanser av grått och kakel har en grov, ojämn textur som är tilltalande. Skiffer golv är inte lätt att installera, så en professionell golv installatör rekommenderas.

Keramik naturligt golv är ett populärt val för både kök och badrum. Glaserade keramiska plattor finns i en mängd olika storlekar och färger och kakel är lätt att rengöra och som mycket hygieniskt. Keramiska plattor är också mångsidig, eftersom de ofta kan användas på väggar för att skapa intressanta mönster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.