Varför får vissa människor Läs i badrummet?

Var skulle många av oss inte heligheten i våra egna privata 24 timmars läsesalen? Folk läser i badrummet för ett obegränsat antal orsaker, inklusive garantier för privatlivet, en stor del av driftstopp och avsaknaden av externa störningar. Om inte nuvarande boende hänt att ha vunnit en varmkorv äter tävling föregående dag, men det är osannolikt att han eller hon ska läsa Tolstojs "Krig och fred" från pärm till pärm. Det är mer sannolikt att läsning av valet kan vara en tidning, ett allmänt intresse tidskrift eller en serietidning.

En anledning till vissa människor läsa i badrummet är att det är en av de få rum i hemmet där privatlivet rutinmässigt respekteras. Ett barn kan brista ut i en förälders sovrum oanmälda, eller en make får dela tid i en håla eller vardagsrummet, men badrummet anses allmänt hem fästning av ensamhet. Det skulle inte vara ovanligt att en person att spendera en betydande tid bakom badrummet har låst dörren och göra en liten lätt läsning medan upptagna på annat håll bör inte ta upp alltför många varningsflaggor.

Som vi alla vet kan det finnas en längre driftstopp under en genomsnittlig resa till badrummet. Använda telefonen verkar kontraindicerat med tanke på omständigheterna, och se på tv eller en film kan komma ut som en lite för njutningslystna. Detta förefaller lämna läsning som den mest lönsamma tid avlivning alternativ för långsiktigt badrum åkande. I själva verket finns det ett antal publikationer lämpligt kallas badrum läsare som särskilt vänder sig till att den företagsinterna publik som tenderar att läsa i badrummet. Badrum läsare innehåller oftast korta artiklar av allmänt intresse, skämt, pussel och andra snabba läsningar.

En del människor har varit kända för att läsa i badrummet även utan de vanliga mag motivation. Badrummet erbjuder en atmosfär fri från yttre distraktioner såsom skrällande TV, högt stereo, UPPSLUPPEN barn och ringer telefon. Vissa människor kanske föredrar att läsa i badrummet i stället störa deras makar med ett sovrum läslampa sent på kvällen. I själva verket är det inte ovanligt att hitta fyllt tidskrifter och böcker rack i många människors badrum.

I ett klassiskt avsnitt av komediserien Seinfeld , vägrar en bokhandel för att ge George Costanza (Jason Alexander) en återbetalning eftersom deras sensorer som anges i boken hade varit i ett badrum innan den återvänder till affären. I filmen The Big Chill , ett tecken, en frilansjournalist, klagar på att hans bidrag till en mainstream popkultur tidningen endast var tänkt att pågå så länge som en genomsnittlig resa till badrummet. Många har visat sin teori rätt gång på gång sedan dess.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.