Vad innebär trägolv installation?

traditionella trägolv kan varar i mer än 100 år, är det inte konstigt varför många väljer att installera trägolv i deras hem. Installera trägolv är en noggrann jobb som kräver utmärkt snickeri färdigheter. Inte nog med trägolv hållbara, men de är fantastiska också. När man överväger att installera trägolv är det viktigt att förstå allt som rör.

Innan trägolv installationen är det nödvändigt att inspektera platsen där trägolv ska placeras. Oavsett om anläggningen är ny konstruktion eller en omskapa, skall området strukturellt ljud, nivå och utan suckar och gnissel från underlaget. Dessutom måste området kylas eller värmas upp till en genomsnittlig rumstemperatur och genomsnittlig luftfuktighet. Underlåtenhet att göra detta kommer att orsaka extra expansion och kontraktion i träet som kan orsaka dålig installation. På samma sätt bör lövträ vara acklimatiserad till omgivningen i minst 72 timmar för bästa installationen.

Om trägolv installation kommer att ske över en betongplatta i en källare, kan det bli nödvändigt att täta golvet före installation. Tätning underlaget kommer att förbjuda fukt från undergolvet från att nå hårda plankor. Det är inte nödvändigt att ta bort golvlister innan du installerar trägolv, men det kommer att ge ett nyare titta på äldre bostäder. Quarter runda eller sko gjutning kan monteras efter golv för ett mer färdigt utseende om bottenplatta är kvar.

När underlaget har prepped för installation, bör dörren sidostycken och plankor lövträ vara beredd. Dörr sidostycken kommer att behöva skära ca 1 /16 av en tum (. 16 cm) ovanför trägolv. Detta bör göras försiktigt med ett speciellt verktyg som används för att bjuda dörr sidostycken. Minst sex till åtta kartonger med hårda plankor bör öppnas under installationen trägolv. Eftersom en låda blir en något annorlunda nyans än en annan, är det nödvändigt att blanda plankor från många olika lådor att mixa färger och ger en mer naturlig look.

Installera den första raden i trägolv eller baseline är det viktigaste steget av trägolv installation. Om ett misstag görs i detta steg kommer hela rummet bli krokigt. Det rekommenderas att använda en yttervägg som en baslinje för måtten kommer att bli en sann torg. Den grundstruktur bör vara en poppade krita linje längs ytterväggen som kommer att vägleda installation.

Efter baslinjen är etablerad, är limmet sprids längs kanten och plankor pressas ner. Varje extra rad är färdig genom att sprida lim, glider tungan av en ny programpunkt i spåret av den bräda som är på golvet, och upprepa hela rummet. När installationen är klar, är det nödvändigt att bygga ett 75-pund (34 kg) vält över golv att platta plankor och sprida limmet jämnt.

Det är viktigt att notera att under trägolv installationen bör plankorna spridas som en trappa så att ingen av sömmarna beröring. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt att avsluta nedskärningar som är nära väggen. Slutet styckningsdelar bör följa tillverkarens rekommendationer om storleken på skillnaden att lämna och hur virket kapas. Alla styckningsdelar bör göras med ett bord såg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.