Vad finns olika typer av julljus?

Det finns många ljus att välja på när man köper julljus. Under de senaste åren färg utbud av julljus har förändrats dramatiskt. De traditionella blå, grön, gul och röd är fortfarande populär, kan man hitta nu lila, rosa, mjuk vit eller orange. Vad bra, har lätta profiler aldrig varit mer intressant. Under de senaste folket i huvudsak begränsat till bubbla, stora eller mini julljus. Nu många former kan du smycka din salarna i unika sätt.

En av de viktigaste skillnaderna mellan julljus i dag och de som förr är att LED-lamporna nu erbjuds i en mängd olika storlekar och färger. LED julljus använda en halvledare för att lysa upp i trädet eller i eller utanför hemmet. De är extremt energieffektiva jämfört med gammaldags mini-ljus. Faktum är att människor uppskattar att de sparar ungefär 90% av sin jul elräkningen genom att konvertera till LED.

lysdioder kommer i mini ljus, runda former och stora pekade sorter och de är dyrare i början. De flesta människor igen sina förluster i extra utgifter på lysdioder, särskilt om de tända sina träd regelbundet.

Även LED julljus blir inte varm och därmed innebära mindre brand fara än att ta regelbundna mini-ljus. De är något mindre ljus, men kan kopplas till vanliga ljus områden som de ansluter början till slut. Vissa säger att de vita lamporna inte efterlikna ljusstyrka och sken mini vitt ljus. Detta kan åtgärdas genom att köpa en mjuk gul eller grädde lysdiod som istället.

Traditionella glödlampor julljus är också ganska populära och uppvisar många sorter. De finns nu arrangeras i istapp ljus formationer, en ganska populär utomhus dekorera val. Vissa variera detta genom att använda blå eller grön istappar i stället för det förväntade vit.

Ett tag var den större pekade lampan lyser inte tillgänglig. De fick varma och visade sig vara en brand fara. Nu kan man hitta både LED och glödlampor som finns tillgängliga för den stora utomhus lampa ser ut eller inomhus. Bubblan julljus var också en gång farlig val, även om många personer älskade dem. Säker bubblan lampor finns nu också.

med någon typ av julen ljus, är det fortfarande viktigt att öva säkerhet. Det är viktigt att ersätta mycket gamla delar med nya. Om du har haft samma uppsättning i 15 år, förtjänar ditt hem några nya och säkrare ljus. Dessutom, stäng alla belysningen innan de lämnar hemmet, och vända all belysningen innan ska sova på natten. Se också till att skära levande julgranar tillräckligt vattnas för att förhindra dem från uttorkning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.