Vad finns olika typer av Window-skärmar?

flesta av oss inte ger många tankar till fönster skärmar, såvida vi inte behöver använda en och den är skadad eller saknas. När det är dags att byta fönster skärmar, kan du bli överraskad av de många olika och smidiga alternativ som för närvarande finns tillgängliga. Även fönster skärmar används oftast för att hålla insekter från att komma in, kan de användas för diverse andra anledningar också. De kan göras från en rad olika material som aluminium, koppar, tyg mesh, glasfiber och sol skärmen.

Visste du att fönstret skärmarna kan hjälpa till att hålla ute oönskat ljus och skyddar mot skadliga strålar också? Solar skärmar kan även hjälpa till att hålla energikostnaderna ner och göra ditt utrymme bekvämare. Prova skuggan design som rullar upp som en typisk rullgardinen.

Du kan också välja säkerhet skärmar, tillverkade av tung gauge aluminium. Säkerhet skärmar kan skydda ditt hem eller kontor mot vandaler och inbrott. Dessa fönster skärmar är robust byggda för att skydda mot många typer av skador.

Du bör alltid mäta noga innan shopping för fönster skärmar. Du kanske kan använda standardiserade storlekar, men i vissa fall måste du beställa anpassade skärmar. Du kan behöva anpassade storlekar för konstigt format eller formade fönster, samt franska dörrar, skjutdörrar i glas och PET dörrar.

Justerbara fönster skärmar är den enklaste att installera. De kräver inte mycket tid eller ansträngning eller något verktyg. Bara glida in i någon dubbel hängde fönsterkarm och justera till lämplig bredd. Skärmen bör passa väl för bästa resultat.

sänkbara fönster skärmar är också ganska händig och finns i två generella mönster. Den första stilen är ungefär som din genomsnittliga rullgardinen. Den dras upp och ur vägen när de inte används.

Den andra stilen av lyftbar fönster skärmarna kan öppnas och stängas mycket som fönstret. Öppna fönstret genom att trycka reglaget barer på sidorna, och dra skärmen på plats. Höj-och sänkbara skärmar är lätta att ersätta med rutor storm fönster vid kall väderlek, och de kan även tas bort snabbt i händelse av brand. Med så många nyskapande design, kan du hitta den perfekta fönstret skärmarna för att passa praktiskt taget alla behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.