Vad bör jag veta om gräsklippare Repair?

Gräsklippare är relativt enkla maskiner, utan det faktum att de arbetar utomhus kommer att leda till problem med vissa. Mot bakgrund av detta, finns det några saker som varje husägare bör veta om gräsklippare reparation. Problem kan visa sig på olika sätt, från motorn inte startar, att vit rök i avgaserna. Vissa grundläggande kunskaper och tips säkerhet kan gå en lång väg mot förlänga livslängden för en gräsklippare.

Det första man måste veta om gräsklippare reparation är att säkerheten är det viktigt. Det är en bra idé att använda skyddsglasögon och handskar arbete, samt att koppla bort gräsklipparen s tändstiftet innan du börjar. Detta säkerställer att det inte finns någon chans att motorn oavsiktligt startar. Om problemet är att motorn inte startar eller stannar strax efter svår start kan det inte vara nödvändigt att gå längre än så. En sliten, missfärgade eller skadade tändstiftet behöver bytas ut, och bara kan lösa problemet. I vilket fall, motstå frestelsen att ta isär hela motorn rätt i början.

Om tändstiftet är i gott skick, sedan en annan del för att kontrollera är förgasaren. Förgasaren är antalet ett skyldige problem gräsklippare, och detta är en avgörande fråga att veta om gräsklippare reparation. Förgasaren är mycket känslig för smuts och skall vara väl rengjorda för att fungera korrekt. Eftersom gräsklippare ofta sitta sysslolös i flera månader, kan bensin lämna ibland skadliga avlagringar i förgasaren. Detta kan mycket väl vara problemet om en gräsklipparen inte startar för första användning efter en lång vinter.

En annan möjlig orsak till en motor som vägrar starta, är att gasen har gått dåligt. Ibland under vintermånaderna, kan vatten läcka in i förgasaren eller bensintanken. Detta är inte ett allvarligt problem, men det kommer att krävas dränering alla av gas-och byta ut den. Eftersom detta är den enklaste typen av gräsklipparen reparation, kan det vara en god idé att prova den först, särskilt om man misstänker detta kan vara problemet. Det bästa sättet att hålla vattnet kommer in i bensin är att parkera klipparen i ett garage eller en byggnad för vintern, om möjligt.

Kanske den viktigaste att veta om gräsklippare reparation är att lösningen är sannolikt en enkel, till exempel en smutsig förgasare eller luftfilter. Problem med motorn ledningar, ventiler, eller tändsystemet kan få något mer komplicerad. Dessa kommer att lösas bäst genom ett yrkes-eller genom att följa en detaljerad instruktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.