Vad bör jag veta om glasdörren Repair?

glasdörren reparera täcker en mängd ämnen och det finns många områden av kunskap som behövs för att hjälpa till att reparera skärmen dörrar-antingen rullande eller standard. Dessutom är skärmen dörrar åtföljs av lås, lås och andra typer av maskinvara som också kan kräva reparation eller utbyte. För både rullande och standard dörrar skärm, kan granskningen materialet vara skadad eller lös. Detta kan fastställas med några enkla reparationer glasdörren steg och spara kostnaden för en ny dörr.

Om skärmen är helt enkelt löst, kan du ersätta det med den svarta gummi som håller den i ramen. Detta gummimaterial kallas spline. Ta bort spline, byta skärmen materialet i sin ursprungliga ståndpunkt och ersätta det spline med hjälp av antingen en platt skruvmejsel eller spline rulle, som kan köpas på de flesta järnaffärer.

Om screeningen själv är skadad, det är möjligt att köpa små kit lapp reparation. Men om det ser ut som de skador som kommer att kräva några större reparation glasdörren är mesh screening material som såldes i stora rullar på de flesta butiker hem förbättring. Man måste först ta bort alla gamla spline och skärm. Sedan den nya skärmen kan placeras i och säkras med spline som beskrivs i glasdörren reparation avsnitt. Efter spline har ersatts, kan extra screening skäras bort med en mattkniv eller rakblad.

För en skjutdörr glasdörren, ofta rullar på som det glider är skadade. Efter att skärmen dörren från dess spår, kan de gamla rullarna tas bort helt enkelt med en skruvmejsel. Gamla rullar bör tas till järnhandeln, matchade upp, och kan ersättas på samma sätt som de togs bort.

Om en skjutbar skärm Dörren verkar för kort för att passa den ram på vilken det rullar, kan den förlängas med en del praktisk skärm hemligheter dörr reparation. De flesta skjutbara skärm dörrar kan förlängas med så mycket som fyra centimeter genom att bara justera den övre och nedre räcken dörren, som är fastsatta med skruvar i en-tums (2,5 cm) slots. Man kan enkelt hitta hålen på toppen och botten av dörren, lossa skruvarna, skjut-platser längs skruvarna och dra åt.

Ett annat viktigt inslag i glasdörren reparation av skador på lås och lås. De flesta tillverkare har individuella skärmen lås finns att köpa på Internet. Dessutom en gammal eller skadad spärren kan tas bort med en skruvmejsel och fördes till en järnaffär för att matcha och byta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.