Vad bör jag veta om garagedörrar Repair?

garageport reparationer kan utföras av en professionell ovanför dörren installation och reparation företag, eller genom ett måttligt händig gör-det-självare. Det finns två huvudsakliga delar av en garagedörr som kan behöva reparera: garagedörren och dörröppnare. Båda posterna kan vara ganska lätt att reparera tillräckligt med tid, tålamod och ansträngning. Om du funderar på att göra din egen reparation garageporten, se till att följa alla säkerhetsföreskrifter och börja arbeta när det finns gott om dagsljus finns.

För att bestämma var problemet är, göra några enkla tester. Om dörren kan öppnas manuellt, men är svår att flytta eller gör ett skrapande ljud, problemet är oftast själva garageporten. Om själva dörren fungerar bra, men dörröppnare inte fungerar, då frågan är dörröppnare. Tar sig tid att noggrant observera problemet och försöka bestämma exakt vad problemet är.

En OH flyttar garageport med fjädern. Själva dörren rullar längs metall spår som är knutna till väggarna i garaget. En tung fjäder skapar makt genom spänningen.

Det första steget i garageporten reparation är att kontrollera metall spår. Dra åt fästena att säkra spår på väggen, eftersom dessa kan bli förlora med tiden. Stäng porten och titta på spår för sådana avbrott, bucklor eller andra märken. Om du hittar några problem, ta bort den delen av metall spår och platta ut ut med en hammare.

Använd en snickares för att bekräfta att metallen spåren ordentligt har anpassats. Den horisontella spår måste ha en nedåtgående sneda och de vertikala spåren måste vara exakt rakt. Kontrollera inriktningen av de två spåren att kontrollera att de är korrekta och exakt parallellt med varandra. Om det finns några frågor, ta inte bort skruvar eller bultar, men lossa dem och göra nödvändiga justeringar.

Rengör och smörj spåren och rullar för att fungera väl. Inspektera alla hårdvara och dra åt eller byt ut vid behov. Med tiden kan fästen lossnar och kräver underhåll för att hålla delarna i rätt position. Inspektera fjädrar med omsorg för att se till att det inte finns något slitage eller frågor brott.

När man arbetar med garageport reparation av en automatisk garage dörröppnare, kontrollera alla dörrbeslag frågor först. Nästa steg är att kontrollera vinkeln på garageportöppnaren och bekräftar att det är den optimala vinkeln för drift av ett fordon. Justera det som behövs för att garantera en tydlig signal väg. Kontrollera nätsladden så att den inte är sliten eller skadad av möss eller vatten exponering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.