Vad bör jag veta om Trädgård Dränering?

Som ett viktigt inslag i alla trädgårdar, korrekt trädgård bevattning inte bara omfattar sprinkler-och dropp, men även trädgården dränering. Korrekt trädgård avlopp möjliggör en vacker trädgård och en struktur som är fri från stiftelse skador. Trädgård dränering garanterar hälsa och välstånd för dina växter och säkerheten i ditt hem.

Före början några nya trädgården projekt är det viktigt att kontrollera områdets dränering. I själva verket är det bäst om en trädgård har valts bygger på en viss plats har dränering samt miljö. När du har valt den bästa placeringen för din trädgård baserat på solljus och skugga, det bästa du kan göra är att kontrollera dräneringen av området innan du planterar din trädgård.

Kontrollera trädgård dräneringen av ett perspektiv område en relativt enkel uppgift som är så enkelt som att gräva ett hål. Det måste vara en jämn form med ett djup som är två gånger bredden på hålet, försök att gräva ett hål som är 75 inches (30 cm) x 75 inches (30 cm) x 150 inches (60 cm). Därefter fylla det stora hålet halvvägs med vatten från trädgårdsslangen och vänta 24 timmar. Nästa dag hålet bör vara tom. Om det är, har du hittat en perfekt trädgård läge eftersom det har stor dränering. Å andra sidan, om hålet fortfarande har vatten i den, kan din valda området behöver hjälp med allt avlopp innan du skapar din trädgård utrymme.

Det finns många sätt att öka ett område trädgård dränering. En av de mest populära-och enklaste-sätt är att lägga till smuts och jord för att skapa kullar och sluttningar i trädgården. I områden som har lera eller andra hårda jordar ökar dränering kan vara så enkelt som att byta några inches av hård mark med hög kvalitet matjord.

Om dessa metoder inte fungerar, trädgård dränering rörsystem kan vara det enda svaret för önskad trädgård utrymme. Trädgård dräneringsrör bör installeras innan något arbete slutförs i en trädgård. I själva verket bör de vara osynlig för ögat när trädgården är klar.

Förutom att se till att din trädgård rymden har lämplig mängd lakvatten, är riktningen på vattenflödet också viktigt. Oberoende av dränering metod som används bör flödet från ett hem eller struktur. Detta kommer att förhindra eventuella strukturella skador på byggnaden och säkerställa en sund trädgård och hem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.